Autóstoppos útitársat keresek ázsiai útra (Törökország, Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán, Irán, Pakisztán, India) Ki ilyen bevállalós?
Olyan valakire lenne szükségem, aki hatalmas kalandvágyó és egész július-augusztusban ráér és nem fél attól, ha egy sátorban, vagy az utcán kell aludni. Vissza repülővel jönnénk.
Lehetőleg 22 év feletti legyen, csaj vagy pasi személyében.
Várom a jelentkezéseket
Én értékelem a kalandvágyad,meg a bátorságod,de szerintem fogalmad sincs mire vállalkoznál!
Egy olyan helyen akarsz idegen autósokhoz beülni,ahol nem hogy a stoppolásnak,de még a közlekedésnek sincs kultúrája!!!!!
Ezt a sátrazást,meg utcán alvást nyugodtan elfelejtheted!!Eleve van olyan ország ahol szigorúan tilos,ha meg rajtakapnak úgy megbüntetnek,hogy beszarsz!!!Rosszabb esetben még börtönbe is visznek,azt meg ha más nem a filmekben vagy a nat geo-n láttad milyen!!!Szóval ez az egész nem bevállalás,hanem egy hatalmas felelőtlenség......
Abba biztos vagyok hogy téged stopposként return jegy nélkül be fognak engedni Iránba, Pakisztánba és Azerbaijánba.
Jó reggelt.
Már Törökországba sem engednének be a jelenlegi ISIS helyzet miatt. Az ilyeneket keresik és kiszűrik. Magyarázkodhatnál - és küldenének vissza szépen. Így szoktak szökdösni a harcos kedvű komák is, azt mondják hogy nyaralni mennek.
őrültség ebbe belekezdeni. Nyugat felé nem lenne poén. Még ha kijutnál valameddig, köss életbiztosítást, hogy legalább a szüleid milliós költségeit fedezze a biztosító, hogy haza tudjanak hozni. Repülőn nagyon drága a tepsis fuvar.
Ha nem autóstoppal és utcán alvással indulnál én benne lennék. :) Nagy kaland lenne :)
Nézz utána az országoknak hova kell vízum: Azerbajdzsánba, Iránba, Pakisztánba, Indiába biztosan kell. A legjobb most felkeresni a konzulátusokat és lehet utazni.
Viszont Örményországig kivitelezhető az út:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!