Esküvő a Seychelle-szigeteken?
Azt tervezzük, hogy az esküvőnket nem itthon lagzival ünnepelnénk, hanem ketten a Seychelle-szigeteken.
Sajnos soha sem voltunk ilyen helyen. Olaszországba jutottunk el autóval eddig. Máshol nem jártunk külföldön.
Angolt 10 éve tanultuk és azóta nem használtuk, így az sem megy, de azt addig felelevenítjük, hogy az alap dolgokat értsük és eltudjuk mondani.
Kicsit félünk az egésztől, de mindenképp szeretnénk, ha simán menne minden.
Esetleg más is járt már ilyen helyeken nyelvtudás nélkül? A programok, ételek, és úgy minden könnyen lekommunikálható kicsi angollal is?
Tényleg csak azért, hogy lásd, Szardíniára 6000 forintos repülőjegyek vannak egész nyárra.
(bár én életemben egyszer megnéztem, szép volt, jó volt, de ezeknél sokkal klassszabb helyek is vannak Európában).
Szóval sok sikert.
Nehezen tudnám, hogy a valóságban hogyan is néz ki, amikor nem voltam még ott! 😄
Ezért van ez az oldal szerintem!
16
Hozzátok nincs bekötve a youtube? Ott azért elég sok videót lehet nézni róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!