Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Esküvő a Seychelle-szigeteken?

Esküvő a Seychelle-szigeteken?

Figyelt kérdés

Azt tervezzük, hogy az esküvőnket nem itthon lagzival ünnepelnénk, hanem ketten a Seychelle-szigeteken.

Sajnos soha sem voltunk ilyen helyen. Olaszországba jutottunk el autóval eddig. Máshol nem jártunk külföldön.

Angolt 10 éve tanultuk és azóta nem használtuk, így az sem megy, de azt addig felelevenítjük, hogy az alap dolgokat értsük és eltudjuk mondani.

Kicsit félünk az egésztől, de mindenképp szeretnénk, ha simán menne minden.

Esetleg más is járt már ilyen helyeken nyelvtudás nélkül? A programok, ételek, és úgy minden könnyen lekommunikálható kicsi angollal is?

2021. jún. 3. 21:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Tényleg csak azért, hogy lásd, Szardíniára 6000 forintos repülőjegyek vannak egész nyárra.

(bár én életemben egyszer megnéztem, szép volt, jó volt, de ezeknél sokkal klassszabb helyek is vannak Európában).

Szóval sok sikert.

2021. jún. 4. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát én még Stintinonál szebb helyet nem láttam, pedig Európán belül voltam a Cote d'azure-ön, Katalóniában, Szicíliában, Cipruson (a Nissi beach a második), Mallorcán és Athénhoz közeli strandokon is.
2021. jún. 4. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Mahé éppenséggel nem is a kilométeres fehér homokos strandokról híres. Ennyi erővel lehetne a balcsin is mert kb hasonló színvonal.
2021. jún. 4. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Legalabb azt nezd meg, hogy ne pont monszun legyen.
2021. jún. 4. 19:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Jaj, es nem Mahe, ahol azok a fotok keszulni szoktak. Igy eleg ertelmetlennek tunik nekivagni, ha nem tudod, mibe vagsz.
2021. jún. 4. 19:36
 16/19 A kérdező kommentje:

Nehezen tudnám, hogy a valóságban hogyan is néz ki, amikor nem voltam még ott! 😄

Ezért van ez az oldal szerintem!

2021. jún. 4. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:
22%

16

Hozzátok nincs bekötve a youtube? Ott azért elég sok videót lehet nézni róla.

2021. jún. 4. 20:09
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
Jajj hagyjátok már szegényt! Nem volt tájékozott, szerintem a (jószándékú) kommentjeink elgondolkodott, és át fogja értékelni a dolgot. Teljesen felesleges már rosszindulatúan g*cizni vele.
2021. jún. 5. 08:09
 19/19 A kérdező kommentje:
Semmi gond! Tudtam, hogy ahogy te is írtad g*cizni fognak arc nélkül! Ahhoz értenek az emberek. Rengeteg olyan kérdés van itt, amivel esetleg nem értek egyet vagy hülyeségnek gondolom. Soha az életbe nem álltam bele senkibe, mert ez nem tesz boldoggá. Itt sok ember viszont ezen élvezkedik... 🤷🏼‍♀️
2021. jún. 5. 08:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!