Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Fülöp-szigetekre miért utaznak...

Fülöp-szigetekre miért utaznak? Mi vonzó van ott, milyen látnivalókat érdemes megtekinteni? Szinte semmit nem tudok a szigetországról (szállások/éttermek árairól, helyiek nyugatiakhoz való hozzáállásáról) ezért kérdezek rá az oda utazók szándékaira.

Figyelt kérdés
Esetleg vietnámi miértekre is válaszolhattok, hiszen számomra (az általam jobban ismert Japánhoz, Kínához viszonyítva) az is fehér folt szinte minden tekintetben.

2021. jan. 22. 14:00
1 2
 11/15 D. Brasco ***** válasza:
100%

Azert a Fülöp szigetek nem egy fővárosbol áll....hogy ha Manila szar akkor az egesz orszag az.

Van nagyon sok Unesco vilagoroksegi helyszin,raadasul ha szereted a tengert meg a buvarkodást/sznorkelezest akkor ez a hely neked van kitalalva.

Mind ezek mellett egyaltalan nem drága,olcsobb mint a kornyezo orszagok.

A főldrajzi adottsagai miatt nem egyszeru itt turistaskodni,de en azt mondom egyszer latni kell.

2021. jan. 22. 18:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jan. 22. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem pl. ez tetszett a Fülöp-szigeteken a legjobban, az egyik legszebb hely ahol jártam eddig:

[link]

Az tény, hogy Manilát túl kell élni, meg az utazás se kezdőknek való finoman szólva se (pláne belföldön eljutni A-ból B-be helyi járatokon).

2021. jan. 23. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Cebu-ban is van nemzetközi repülőtér, direct járatokkal!
2021. ápr. 11. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert Indonéziánál is szebb tengerpartjai vannak, az említett sznorkelezés mellet világbajnok szörfözési lehetőségekkel is. Keress rá El Nidora, az a #1 látványosság és megérted miért érdemes odamenni. Olyasmi, mint Thaiföld lehetett 40-50 éve, csak a Fülöp-szigetekre ötödannyi turista megy.

Azt nem teljesen értem, hogy miért szempont az, hogy még Manilában át kell szállni, hiszen a városban megállni nem kötelező, én se tettem. A reptér is lelakott, de nem kibírhatatlan.

2021. ápr. 14. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!