Fülöp-szigetekre miért utaznak? Mi vonzó van ott, milyen látnivalókat érdemes megtekinteni? Szinte semmit nem tudok a szigetországról (szállások/éttermek árairól, helyiek nyugatiakhoz való hozzáállásáról) ezért kérdezek rá az oda utazók szándékaira.
Azert a Fülöp szigetek nem egy fővárosbol áll....hogy ha Manila szar akkor az egesz orszag az.
Van nagyon sok Unesco vilagoroksegi helyszin,raadasul ha szereted a tengert meg a buvarkodást/sznorkelezest akkor ez a hely neked van kitalalva.
Mind ezek mellett egyaltalan nem drága,olcsobb mint a kornyezo orszagok.
A főldrajzi adottsagai miatt nem egyszeru itt turistaskodni,de en azt mondom egyszer latni kell.
Nekem pl. ez tetszett a Fülöp-szigeteken a legjobban, az egyik legszebb hely ahol jártam eddig:
Az tény, hogy Manilát túl kell élni, meg az utazás se kezdőknek való finoman szólva se (pláne belföldön eljutni A-ból B-be helyi járatokon).
Mert Indonéziánál is szebb tengerpartjai vannak, az említett sznorkelezés mellet világbajnok szörfözési lehetőségekkel is. Keress rá El Nidora, az a #1 látványosság és megérted miért érdemes odamenni. Olyasmi, mint Thaiföld lehetett 40-50 éve, csak a Fülöp-szigetekre ötödannyi turista megy.
Azt nem teljesen értem, hogy miért szempont az, hogy még Manilában át kell szállni, hiszen a városban megállni nem kötelező, én se tettem. A reptér is lelakott, de nem kibírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!