Fülöp-szigetekre miért utaznak? Mi vonzó van ott, milyen látnivalókat érdemes megtekinteni? Szinte semmit nem tudok a szigetországról (szállások/éttermek árairól, helyiek nyugatiakhoz való hozzáállásáról) ezért kérdezek rá az oda utazók szándékaira.
Relatícs olcsó, gyönyörű tengerpartok, kiváló sznorkelezési lehetőségek, relatíve oké konyha, a térséghez képest sokan tudnak angolul.
Vietnám kultúrális szempontból szerintem izgalmasabb, elég logikusan bejárható (ez a Fülöp-szigetek 7600 szigetéről nem igazán mondható el), a világ egyik legjobb konyhája szerintem és rendkívül olcsó ország. Az infrastruktúra is oké, ha nem jártál még a térsegben az egyik legjobb kezdés.
Indonézia számomra túlságosan is hatalmas. Eleve majd két millió (!) négyzetkilométer. Azt sem tudom, hogy egy ekkora országban hol kezdjek. :)
Még utána merre induljak és így tovább. :)
Maniláról szerintem mondent elmond,hogy az emberrablások fővárosának nevezik.
Es valoban egy koszvadt putri.
Értem.
Így most már aztán tényleg nem tudom eldönteni, hogy az általatok írt szexturizmuson kívül (még azon kívül, hogy ezek szerint rendkívül olcsó ország) miért mennének szívesen oda... :)
Valaki még a kolosszális Indonéziát is nagyobb örömmel javasolta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!