Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Japánba tervezek utazni,...

Japánba tervezek utazni, 500.000 Forintból mennyire tudnék jól kijönni?

Figyelt kérdés
2 hétre tervezek menni. Nagyjából fél milliós keret. Szerintetek mennyire tudnék jól kijönni belőle? Ebben benne lenne a retúrjegy is.

2020. nov. 27. 20:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

Elég kevéske. Nekem ismerősöm 4 éve volt kint 2 hétre, az került neki majdnem 800 ezerbe.

Én ha kimennék, akkor már biztos megnéznék sok jó helyet: Akihabara, Tokyo Tower, Mt Fuji, stb, és tavasszal, Sakura vagy nyáron a matsuri szezonban mennék, szóval szánnék rá pénzt.

2020. nov. 29. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
Két éve nyáron nekem repülőjeggyel együtt kijött az egész móka cirka 300ezer hufból. Azóta nem tudom mennyire emelkedtek meg az árak, de biztosan ki tudsz fogni olcsóbb repjegyet és olcsóbb szállást is. Nyilván ha országon belül akarsz utazgatni akkor jóval többe fog kerülni, de ha csak Tokiót akarod bejárni, bőven elégnek kell lennie félmilliónak. Megveszed a többnapos metrójegyet amivel az egész tokiói metróhálózatot tudod használni és a közlekedés már adott is, viszel itthonról két rúd téliszalámit amihez kint csak pékárut kell venned és az étkezésed is adott. Persze ha étteremben akar enni az ember minden nap akkor megint más a helyzet :) De nyugi, észszerű határokon belül mozogva, ki tudsz jönni félmillióból.
2020. nov. 29. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

"viszel itthonról két rúd téliszalámit"

Azt jó eséllyel a reptéren elveszik, mert tilos bevinni húskészítményt az országba. De ha mégse találják meg, akkor jobban jár az ember, ha a kint élő magyaroknak eladja, a pénzből meg megkajál étteremben :D

2020. nov. 29. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
#13 ha bőröndbe teszi, egy hentespultot is kivihet ;)
2020. nov. 30. 05:49
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

[link]

2020. nov. 30. 06:03
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Ha már Japánba utaznék, eszembe nem jutna amúgy sem téliszalámit zabálni. Sushi, Takoyaki, Miso, Teriyaki, Soba, stb minden mennyiségben.
2020. nov. 30. 08:27
 17/17 anonim válasza:
50%
Amennyiben szereted a száraz kenyeret kukából megenni, hálózsákban aludni az aluljárókban, akkor elég az 500 e.
2020. dec. 5. 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!