"Soha többet India!" Akik ezt mondják ott tartózkodásaik után mi, vagy mik miatt nem mennének vissza már oda? Kicsivel arrébb: Indonéziába, Malajziába, vagy Vietnámba látnivalók és hangulatok miatt megéri elutazni (a pandémia után természetesen)?
Indiaba sokszor vissza.
Indonezia az egyik legerdekesebb orszaga Foldon, 2 honapot voltam de alaig lattam valamit annyi erdekes hely van ott
Vietnam jo volt a kozepeig
Malajzia nekem nem jott be, tul fejlett mar mar europai jellegu
Szeméthegyek az utcákon (mármint szó szerint hegyekben áll a szemét), amiknek a tetején vagy fekszik egy tehén vagy nem, utcán kakiló/pisilő emberek, tömeg (TÖMEG) mindenhol. Európai szemmel szívet facsaró szegénység. 40+ fokok, borzalmas levegőminőség nagyvárosokban.
Ezektől függetlenül nem mondom, hogy nem mennék vissza, mert bőven vannak még olyan részei az országnak, ami még érdekelne, de ebben van némi mazochizmus is. Kell ehhez az országhoz egy nagy adag nyitottság nah, de látom azt az oldalát is, ami miatt sokan beleszeretnek ebbe a kultúrába.
@5 Ilyen az, amikor az ember életében nem volt India közelében, de legalább meg rasszista is.
A felsorolt országok közül szerintem mind remek hely, a "nehézségi" sorrend nagyjából India, Indonézia, Vietnám, és a kimondottan fejlett Malajzia. Az országok komplexitása is hasonló, Indiában tényleg minden van, 4-6 hónap is csak a fontosabb helyek bejárására elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!