A világjárványra való tekintettel, már konkrétan sehol sem indítanak óceánjáró hajóutakat?
Most attól eltekintve, hogy mintha nem is értenéd meg a #maradjotthon és a járvány lényegét, játsszunk el a gondolattal, hogy valaki mégis indít:
Magyarországon ugyebár nincs tenger, se óceán - tehát valahogy el kéne jutni a kiinduló pontig. Hogy? Sok helyen már szinte nincs is repülőjárat, a legtöbbet törölték, bud.hu oldalán kb. 70 %-a a járatoknak törölve, az országhatárok lezárva külföldiek számára:
De még ha el is jutnál valahová, mit csinálnál a hajón?
Felszálltok, utaztok, aztán kiderült, hogy van egy fertőzött beteg a hajón, így aztán másik párszáz emberrel (ha lennének ilyenek) együtt karanténba kerülsz, az országok, városok nem fogadnak, nem lehet kiszállni - tényleg nagyszerű út lenne.
Tényleg olyan érzésem van, mintha nem lennél tisztában a tényekkel.
Nem, nincsenek járatok:
De jó, hogy leszoktattam magam arról a rossz szokásról, hogy ítélkező legyek, anélkül, hogy a dolgok mögé lássak.
Nektek is javaslom ezt ;)
Nem azért kérdeztem mert bármiféle szaros hajóútra szeretnék menni :) Már én is hetek óta itthon vagyok és csak biciklis futárkodni megyek ki, akkor is már fóbiásan betartom a prevenciós és higiéniai javaslatokat
Szóval kérlek ennek tudatában válaszoljatok
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!