Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Grafikusként mennyire könnyű/n...

Grafikusként mennyire könnyű/nehéz elhelyezkedni Dél-Koreában?

Figyelt kérdés

Grafikusként (meg úgy egyáltalán művészeti irányzatban) mennyire könnyű/nehéz elhelyezkedni Dél-Koreában? (Milyen a fizetés?)

Kisebb koromtól kezdve érdekelt már csak Ázsia is, az évek során pedig csak jobban beleástam magam a témába. Dél-Korea számomra a legvonzóbb. Mindent imádok: a kajákat, helyeket, kultúrát, embereket. A gondolkodásmód, a dolgokhoz való hozzáállás, viselkedés és hasonló dolgok is úgy érzem, nagyon közel állnak/hasonlítanak az enyémhez, és számomra ez egy hatalmas előny.

Hozzátenném, hogy alapvetően sem szeretnék Magyarországon élni a későbbiekben, úgy érzem, nem olyan jó, nem a megfelelő számomra. Szóval ne egyből arra gondoljatok, hogy “Jajj, hát persze, egyből csak oda akar menni a mániás”, azért gondolkoztam ezen a leginkább, mert ezt érzem számomra megfelelőnek.

2020. júl. 27. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Korea,Thaiföld,Vietnam,Japán
2020. júl. 28. 08:38
 12/12 anonim ***** válasza:

A tobbi orszagnak nemtudom az erre vonatkozo torvenyeket illetve, hogy milyen vizumok vannak es ezeknek mi a kovetelmenyei.

De koreaban angol tanarnak csak E-2, F sorozatu (koreai hazastarsad van, felig koreai vagy, hosszutavu letelepedesi engedelyed van, stb stb) vizumosok lehetnek (illetve feketen maganba vagy illegalisan ha az iskola bevallalja) :)

Nekem is van magyar ismerosom aki angolt tanit itt. De o meg megint mas helyzetben van.

Van orosz ismerosom is aki tanitott angolt de illegalisan.

En is majdnem tanitottam angolt (nem iskolaban csak kordepetalas) de ez a virus miatt elmardt.

A lenyeg hogy nem lehetetlen csak nem valoszinu hogy valaki rendesen egy iskolaban angolt tanitson ha nem angol anyanyelvu mert akkor nem kaphat E-2 (angol tanito) vizumot.

2020. júl. 28. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!