Tajvanon munkalehetőség vegyész diplomával? Megérné? Könnyű elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Ha van valakinek tapasztalata, és leírná, nagyon megköszönném. És mire megyek ott egy felsőfokú angol nyelvtudással?2012. febr. 17. 01:09
1/3 anonim válasza:
De miért pont oda?
Mert, vegyésszel szinte bárhol elhelyezkedhetsz, meg ha még angol is van hozzá és tudod mind a kettőt akkor jó vagy, de ilyen Tajvan....
2/3 anonim válasza:
Én szerintem megoldható. Nézelődj körbe az ilyen monster.com, naturejobs, stb nemzetközi allashirdető helyeken.
Lenyeg hogy legyen jó angolod is mellette.
3/3 anonim válasza:
Ja bocs, most olvasom, hogy van felsőfokud. Én japánban dolgozom, főkent research-ös állások vannak külfüldieknek itt ahol alap az angol. (marmint a research institute-okban, nem japanban)
De nemzetközi cégeknél szintén szoktak toborozni külföldieket, ennek is utánanéznék a helyedben, hogy egy számodra szimpatikus nagycégnek van e telephelye abban az országban, és aszerint keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!