Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Ti bevállalnátok? Ingyen...

Ti bevállalnátok? Ingyen utazhatnátok most Kínába 2 hétre, business classon, szállás 4 csillagos helyeken, Kínán belül bárhova mehetnétek, minden állva lenne, plusz költőpénz is?

Figyelt kérdés
magatokon kívül még 1-2 személlyel, vagy akár egyedül

2020. febr. 2. 23:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%

Voltam már párszor véletlenül katasztrófa turista. Élmény persze, de nem túl etikus más nyomorát nézni.

Elég kemény csapás ez az a gazdaságuknak is és a rasszizmus is erős ellenük most.

Ráadásul a gépek sem járnak ha jól tudom, úgyhogy én passzolnám.

Ha most kint lennék, nem rettegnek a vírustól, de akkor sem etikus ilyenkor kilatogatni.

2020. febr. 6. 11:50
 22/24 anonim ***** válasza:
75%
#6: És egy sima influenzánál hol marad?
2020. febr. 7. 12:06
 23/24 anonim válasza:
Eltúlozzák az egészet a vírussal kapcsolatban. Azt mondják ne menj külföldre és mindenki a Balatonra megy aztán meg azért lesz sok a megbetegedés. Én inkább mennék külföldre vagy sehova, mert az se jó ha mindenki a Balatonon nyaral. De ez a személyes véleményem. Egyébként Kínába elmennék.
2020. júl. 23. 13:12
 24/24 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen mindegy hol nyaral az ember, úgyis visszahozzák a vírust.

Itt is találnának napi 100 új fertőzöttet simán ha kicsit többet tesztelnének. Milyen érdekes, hogy körülöttünk mindenhol tele van fertőzöttel, csak ez az egy ország a kivétel.

Az egész egy szép üzletről szól amiben a FIDESZ keze van benne. Most nem tesztelnek mert akkor nem menne senki a Balatonra és nem gazdagítaná az államot, ősszel meg majd amikor mindenki otthon van, akkor nyomatni fogják ezerrel a vírus témát, kijátszák, hogy az EU küldje az ezer milliárdokat a vírusvédelemre amit ismét el lehet b**zni majd stadionokra meg kisvasútra.

2020. júl. 23. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!