Ti bevállalnátok? Ingyen utazhatnátok most Kínába 2 hétre, business classon, szállás 4 csillagos helyeken, Kínán belül bárhova mehetnétek, minden állva lenne, plusz költőpénz is?
Voltam már párszor véletlenül katasztrófa turista. Élmény persze, de nem túl etikus más nyomorát nézni.
Elég kemény csapás ez az a gazdaságuknak is és a rasszizmus is erős ellenük most.
Ráadásul a gépek sem járnak ha jól tudom, úgyhogy én passzolnám.
Ha most kint lennék, nem rettegnek a vírustól, de akkor sem etikus ilyenkor kilatogatni.
Teljesen mindegy hol nyaral az ember, úgyis visszahozzák a vírust.
Itt is találnának napi 100 új fertőzöttet simán ha kicsit többet tesztelnének. Milyen érdekes, hogy körülöttünk mindenhol tele van fertőzöttel, csak ez az egy ország a kivétel.
Az egész egy szép üzletről szól amiben a FIDESZ keze van benne. Most nem tesztelnek mert akkor nem menne senki a Balatonra és nem gazdagítaná az államot, ősszel meg majd amikor mindenki otthon van, akkor nyomatni fogják ezerrel a vírus témát, kijátszák, hogy az EU küldje az ezer milliárdokat a vírusvédelemre amit ismét el lehet b**zni majd stadionokra meg kisvasútra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!