Ti bevállalnátok? Ingyen utazhatnátok most Kínába 2 hétre, business classon, szállás 4 csillagos helyeken, Kínán belül bárhova mehetnétek, minden állva lenne, plusz költőpénz is?
"nem magas a halálozási rátája"
Nem-e? :D
855 lezarult esetbol 362 volt halalos. Az 42% ;D
Vagy te a folyamatban levo fertozesekkel szamolsz, feltetelezve, hogy az a 17000 ember szinte mind meggyogyul?
Miért van minden válasz lepontozva? Semmi értelme. A válaszoló csak tudja, ő mit gondol, a kérdés meg ilyen.
Ha valami azt írja, menne, vagy azt, hogy nem, csak tudja, miért írta. Nem hinném, hogy egy ismeretlen tudná, ki mit gondol.
Persze. Ha kapok normál ételt is, akkor szó nélkül. Csak mert a kínai kaját útálom.
De ki finanszírozna ilyet csak úgy?
6:57
"csak a gyengéket viszi el, én pedig relatív fiatal és erős vagyok."
Na pont ilyenekkel vannak tele a temetők.
Én igen. Nyilvánvalóan nem Vuhan környékére mennék, de egy távol eső részre miért ne? Nagyon szeretnék eljutni Kínába, és ha mindent fizetnek, alap, hogy bevállalnám.
Egyébként az se baj, ha meghalok... még örülnék is neki. De úgyse vagyok ennyire szerencsés, elkerülne a koronavírus.
Úgy látom senkinek sem tűnt fel, hogy már lassan légi járatok sincsenek Kínába.
Gyalogos business classról még nem hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!