Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Ti bevállalnátok? Ingyen...

Ti bevállalnátok? Ingyen utazhatnátok most Kínába 2 hétre, business classon, szállás 4 csillagos helyeken, Kínán belül bárhova mehetnétek, minden állva lenne, plusz költőpénz is?

Figyelt kérdés
magatokon kívül még 1-2 személlyel, vagy akár egyedül

2020. febr. 2. 23:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16%

"nem magas a halálozási rátája"

Nem-e? :D

[link]

855 lezarult esetbol 362 volt halalos. Az 42% ;D

Vagy te a folyamatban levo fertozesekkel szamolsz, feltetelezve, hogy az a 17000 ember szinte mind meggyogyul?

2020. febr. 3. 11:02
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

Miért van minden válasz lepontozva? Semmi értelme. A válaszoló csak tudja, ő mit gondol, a kérdés meg ilyen.

Ha valami azt írja, menne, vagy azt, hogy nem, csak tudja, miért írta. Nem hinném, hogy egy ismeretlen tudná, ki mit gondol.

2020. febr. 3. 11:04
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Nyugi, ez a koronavírus nem tart sokáig, mivel Kínában készült!
2020. febr. 3. 12:24
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Utolso, de mi van, ha gogyszernek szantak?? :S
2020. febr. 3. 13:00
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

Persze. Ha kapok normál ételt is, akkor szó nélkül. Csak mert a kínai kaját útálom.

De ki finanszírozna ilyet csak úgy?

2020. febr. 3. 14:12
 16/24 anonim ***** válasza:
25%

6:57

"csak a gyengéket viszi el, én pedig relatív fiatal és erős vagyok."

Na pont ilyenekkel vannak tele a temetők.

2020. febr. 3. 14:38
 17/24 anonim ***** válasza:
68%

Én igen. Nyilvánvalóan nem Vuhan környékére mennék, de egy távol eső részre miért ne? Nagyon szeretnék eljutni Kínába, és ha mindent fizetnek, alap, hogy bevállalnám.

Egyébként az se baj, ha meghalok... még örülnék is neki. De úgyse vagyok ennyire szerencsés, elkerülne a koronavírus.

2020. febr. 3. 14:47
 18/24 anonim ***** válasza:
74%

Úgy látom senkinek sem tűnt fel, hogy már lassan légi járatok sincsenek Kínába.

Gyalogos business classról még nem hallottam...

2020. febr. 3. 15:07
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is felesleges hisztéria keltés ez a vírus de ennek ellenére nem mennék ki mivel ha ne adj isten jól megfáznék és belázasodnék, nem engednének haza amit nem tudnék elviselni.
2020. febr. 3. 18:04
 20/24 anonim ***** válasza:
78%
Be van zárva minden a turistalátványosságoktól kezdve a középületeken át az éttermekig, szórakozóhelyekig. És nemcsak Vuhanban, a járvány epicentrumában, hanem az egész országra kiterjesztették már az óvintézkedések nagy részét. Annyira nem követem a részleteket, de például Pekingben kapásból nem lehet bemenni a Tiltott Városba egyáltalán, vagy a Nagy Fal turisták számára kiépített, látogatható szakaszai is zárva tartanak. Így azért annyira nem móka odautazni, ha nem nézhetsz meg semmit.
2020. febr. 6. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!