Ti bevállalnátok? Ingyen utazhatnátok most Kínába 2 hétre, business classon, szállás 4 csillagos helyeken, Kínán belül bárhova mehetnétek, minden állva lenne, plusz költőpénz is?
Karantén miatt szerintem nem biztos az a bárhová menetel....
De önként menni a pofonért/vírusért butaság.
Szóval: én nem!
De aki unatkozik, véget akar vetni az életének meg karanténba akarja magát záratni, annak hajrá!
Még utolsó idejében posztolhat párat a tubon pár lájkért cserébe.
Én is simán elmennék. Ez a koronavírus olyan mint egy jó erős infulenza, nem magas a halálozási rátája és alapvetően csak a gyengéket viszi el, én pedig relatív fiatal és erős vagyok.
Simán elmennék szétnézni, sehol nincsenek sokan, most a legjobb.
Persze.
Szívesen megnéznék valami vidéki falut a hegyekben.
Én elmennék, szerintem is túlzás a hisztériakeltés.
Kínában 1,5 milliárd ember él és van kb 10 ezer fertőzött.
Be kell tartani az alapvető higiéniás előírásokat és kész.
Nagyobb eséllyel hal meg itthon az ember kórházi fertozesben.. Én 2 éve éltem túl egyet, kemény volt.
Nem mennék, de a vírusnak ehhez semmi köze. Egyszerűen a Távol-Kelet egyetlen országába sem mennék. Szép helyek, érdekes emberek, kultúra, és mégsem.
Egyébként meg, ha az a kérdés, hogy van-e az a pénz…
nos, az a pénz van, amiért korpás a hajam, de az a pénz nincs, amiért olyan helyre mennék, ahol veszélyben van az életem. (Most tekintsünk el a konkrét esettől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!