Ha a munkahelyetek felajanlana egy egyhónapos ingyen nyelvtanfolyamot Koreában, de egyedül kellene mennetek, ti mennétek?
Figyelt kérdés
A főnököm felajánlotta hogy fizeti külföldön a tanulmányaim (egy hónapos nyelvtanfolyamot ) Koreában. 1 hónap mulva kene indulnom es egyedul kellene mennem... nagyon felek a repulestol, sose repultem ezelott ilyen messzire, es egyedul is felek lenni :( az ottletrol ne is beszeljunk.. es panikrohamos is vagyok, bezart kis helyeken, tomegben stb.
ti mit tennetek a helyemben?
2019. aug. 24. 09:44
11/16 anonim válasza:
szivből örülök neki, hogy mész, és adj hálát mindenért ami pozitiv ér az életben- élj, tapasztalj, ezért vagyunk itt a földön :-)
örülök, hogy jól döntöttél és annak is hogy feltetted itt a kérdést, és jól határoztál :-)
remélem minden jól alakul és ez csakis rajtad múlik !
csak pozitivan !
utolsó
12/16 anonim válasza:
Régi kérdés, nem tudom a kérdező mennyire tudott az utazás előtt koreaiul, de a koreai nyelv nem az a nyelv, amit 1 hónap alatt meg lehet tanulni. Nyilván jó egy ilyen lehetőség utazás szempontjából, de koreaiul 1 hónap alatt ne nagyon fog megtanulni. Semennyire.
13/16 A kérdező kommentje:
Vegul kimentem :) az elmenyek miatt nagyon nagyon megerte, olyan mintha almodtam volna, a fiu akibe evekig szerelmes voltam, vele toltottem az egy honapot, ami eletem legszebb idoszaka volt. Azota sajnos egy baleset folytan (ehagytam a telom) az app amin beszeltunk elveszett, igy ot is elvesztettem:) de ha nem is a nyelvtanulasert, az emlekekert mindenkepp megerte
2021. febr. 11. 23:10
15/16 anonim válasza:
Ja, írtad, most megmutatta, miután megkérdeztem. Megérte, úgy látom.
16/16 A kérdező kommentje:
Koszi az erdeklodest ☺️ Utolso nap volt egyebkent egy kis panikrohamom, meg lelkileg a padlon voltam mert tudtam hogy egyedul kell visszamennem, plusz a sractol el kellett bucsuznom. De minden szupi volt egyebkent :)
2021. febr. 16. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!