Ha a munkahelyetek felajanlana egy egyhónapos ingyen nyelvtanfolyamot Koreában, de egyedül kellene mennetek, ti mennétek?
A főnököm felajánlotta hogy fizeti külföldön a tanulmányaim (egy hónapos nyelvtanfolyamot ) Koreában. 1 hónap mulva kene indulnom es egyedul kellene mennem... nagyon felek a repulestol, sose repultem ezelott ilyen messzire, es egyedul is felek lenni :( az ottletrol ne is beszeljunk.. es panikrohamos is vagyok, bezart kis helyeken, tomegben stb.
ti mit tennetek a helyemben?
Mennék, én már voltam egyedül USÁ-ban munkahelyi úton, igaz, én csak 8 napra mentem. Amúgy én is szorongok néha idegen közegben egyedül, de rengeteg önbizalmat ad, ha egyedül utazol és elboldogulsz így is.
Amióta sokat utazok (gyakran egyedül), sokkal jobban bízok önmagamban bizonyos szituációkban, és sokkal jobban kezelem a szorongásos problémáimat is, ilyenkor már nem is nagyon jön elő.
Ráadásul a tanfolyamon meg könnyen tudsz ismerkedni másokkal, úgyhogy csak az első hét lesz magányosabb.
Sok embernek fogalma sincs, hogy milyen lehetőségek adódnak az életében amit mások nem kaphatnak meg.
Ha felajánlanak egy lehetőséget, ami ingyen van, akkor menni kell, élni a lehetőséggel…karrier, előlépés stb…
feszegesd a határaid, ha mindig csak a komfort zónában létezel, nem fejlődsz! Lépj ki a komfort zónából és nem kerülsz bele állandóan abba a helyzetbe amit meg kellene oldanod…ergo meggyógyitód saját magad, elmúlik a pánikrohamond stb….
ha nem akkor élj tovább igy egyszer, úgy is ki kell lépni vagy igy vagy úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!