Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen sűrűn lehet összefutni...

Milyen sűrűn lehet összefutni Ausztráliában tölcsérhálós pókokkal?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert ez az egyetlen nagy akadálya, hogy valaha Ausztráliába utazzak. Nem merek leszállni egy olyan földrészen ami hemzseg a 15 centis mérges pókoktól, amik mindenhová beférkőznek... Mennyi az esélye, hogy ha egyszer rászánom magamat egy ausztráliai utazásra, belebotlok egy ilyen szörnyetegbe?
2010. máj. 5. 19:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én 1 hónapot voltam ott sőt egy rokonom ott él 20 éve és még ő se én se találkoztam olyannal.Megnyugtatlak nincs sok esély rá!!!Óceánba is voltam, de ott se találkoztam semmilyen veszélyes állattal. Én amikor kinn voltam akkor a poszomoktól tartottam nagyon. Ha nem tom mi az akk nézz utána....nagyon veszélyes és szabadon él...óriási karmai vannak és a rokonom ismerősének a macskáját megölte, meg volt akinek kikaparta a szemét stb. nem félelem keltés, de vigyázz vele!!
2010. nov. 16. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:
en 28 eve elek itt es meg soha nem futottam ossze egyetlen eggyel sem. az sem mindegy melyik teruleten elsz, en delen elek, es raadasul kint a countryban es kigyot is 3 at lattam osszesen az elmult 12 ev ota amiota ide jottunk ki lakni. elotte 16 evig a varosban se kigyot se tenyernyi pokokat es egyeb szornyeket sem lattam. ezeknek az allatoknak a nagy tobbsege olyan helyeken el ahol keves ember van keves a mozgas nem zavarja oket semmi. Azt sem art tudni hogy ha nem zavarod oket akkor ok hamarabb kezdenek el menekulni mint te.
2015. márc. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!