Tovább tanulás Ausztráliában?
Még közép iskolás vagyok ,4+1 éves középiskolába járok
jelenleg 16 fiú vagyok ,19 éves koromban végzek ,ha minden jó megy jelenleg kitűnő tanuló vagyok , 5 éves korom óta spórolok ,jelenleg van 300e Ft-om .Középfokon beszélek angolul.
érdekelne minden amit tudnom kell a témáról.
CSAK OLYAN ÉRDEKEL AMI A TOVÁBBTANULÁSSAL ,ÉS A MEGÉLHETÉSSEL KAPCSOLATOS SEMMI MÁS.
Hogy csináljam?
Nemhogy 300 ezer,de még 500 ezer forint is kevés ha csak tanulni mennél ki...De a neten mindent megtudsz amire kíváncsi vagy,csak írd be ,hogy Ausztrália továbbtanulás,vagy iskolák..(ha tudsz angolul akkor nem okoz gondot az angol oldalak sem)
sok szerencsét
természetesen nem csak tanulnék hanem heti 20 órát lehet dolgozni ,és dolgoznék is mellette plusz édesanyám tudna küldeni minden hónapban egy kis segítséget.
pl a tanuló vizum milyen nehéz megkapni?
Engem ez az ami főleg érdekkel.
Nem azt mondtam hogy evvel a pénzzel akarom az életemet megalapozni.
Nem is egyedül mennénk hanem 4-en. Engem a vízum igénylés érdekkel.Tudom egy Félévre csak 15e dollár a tandíj ,valahogy megoldom .Másnak is sikerült csak olyanokat kérek ami segít a témában a céljaim elérésében, nem olyanokat ami csak vissza vett.
Amúgy meg van az oka miért szeretnénk ott tovább tanulni és miért nem Mo-on
ezek a weblap címek viszont sokat segítetek nekem
köszönöm be is tettem őket a kedvencek közé:)
Magyarul:)
De ez ki volt az első vagy a második vagy a harmadik vagy egyik sem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!