Melyik légitársasággal/okkal a legjobb utazni Ausztráliába?
Figyelt kérdés
Ha valaki már utazott, örülnék ha leírná a tapasztalatait.
-milyen hosszú volt,milyen volt a kiszolgálás,legközelebb is azzal menne-e stb.
Köszönöm!
2014. dec. 2. 23:36
1/5 anonim válasza:
Cathay Pacific. Legjobb áron adták a jegyet (1050 Euro) és idén ők a világ legjobb légitársasága. Szóval jobb ár/szolgáltatás náluk van. Az út 26 óra volt, de függ hol kell Europában átszállni. Ha Londonban akkot több, mi Frankfurton keresztül utaztunk. A személyzet nagyon kedves, az étel jó, nekem nagyon bejött. Viszont csak gyűjtőoldalról tudsz jegyet venni (budapesti indulással).
3/5 goaus válasza:
Emirates. Mindössze 17 órát ülsz repülőn, egy átszállás dubai-ban, fullos.
4/5 anonim válasza:
Finnair-rel mentem Budapest - Helsinki - Szingapúr - Sydney vonalon, az utolsó szakaszt a British Airways üzemeltette. Nekem minden rendben volt, 26 óra volt az út. A visszaút Melbourne-ből volt, az már egy kicsit rosszabb menetrenddel, 33 óra, az már egy kicsit húzósabb volt. Árban ez volt az egyik legjobb légitársaság. Újra ezt választanám, különösen az odaút miatt.
5/5 anonim válasza:
Emirates/BUD-DXB-SYD/, Turkish/BUD-IST/ útvonalon majd onnan SIN.
Esetleg Qantas akkor viszont BUD-LHR-DXB-SYD. Saját kedvencek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!