Valaki segítene nekem? Ausztráliába szeretnék kiköltözni.
20.05. en mar itt elek 9 eve. a kezdet nehez. az ismeroseid ideje koran hazamenekultek. az aussiek a kov miatt nezik le a bevandorlokat es teljesen ertehto a helyzetuk. Sok magyar kijon es azt hiszik ok az aszok mert magyarok, szebbek jobbak, tobbet tudnak, jobb az oktatas. es az ausztral csak hulye. jo nem egy eszlenyek de nem kel ereztetni veluk es hangoztatni. ha pokkhendi modon alssz hozzajuk igenis megsizvatnak mert barmennyire jo az angoldo es akar legyen felsofoku az aussie akcentust nem fogod megerteni, ehhez ra kell h alljona fuled es ido kell. en mindig nyiltan alltam hozzajuk sosem neztem le oket, sosem szidtam oket, elfogadtam oket, igaz magamban megjegyeztem og=h de huley vagy ezt sem tudod de nem mondtam nekik, nem jatszottam az agyam h en magyar vagyok es jobb vagyok, es befogadtak, sosem neztek le, jo allasom van, felso vezetokent dolgozom, akcentusom van meg sem cikiznek, a parom ausztral sosem nezett le h magyar vagyok.
de ha ugy jossz ki jaj en vagyok az az es o a hulye akkor persze semmi sem fog bejonni itt, mert soha az eletben nem fognak elfoagdni, es jogosan mondjak ha kritizalsz mindent mi a fenenek vagy itt miert nem mesz haza. azt hiszem ez fair a resuzklrol vagy nem???
szerintem nézd meg ezt az oldalt és itt választ kapsz a kérdéseidre:
IStenem ezek a magyar0k..........
Egy kerdesere se kap0tt valaszt!
Ismeritek azt a viccet mik0r Lucifer letszamellen0rzest tart?
0Dalep az els0 usth0z ami alatt eg a tuz. Az ust k0rul kat0nak l0kd0sik vissza a benne f0v0 embereket.
Ezek kik kerdI Lucifer
Ezek a naci hadibun0s0k. Mindig elakarnak sz0kni es a kat0Nak itt allnak h0Gy visszal0kjek 0ket.
Helyes valasz0l Lucifer es t0Vabbmegy
Es itt?
MAs0dik ustnel is allnak kat0Nak de nem csinalnak semmit mert az ustb0l csak 0rdibalas halatszik.
Ezek itt 0r0Sz0k es nincs veluk baj nem mernek kimaszni
Helyes t0vabb
Harmadik ust. Seh0 legy kat0Na
Hat ezt mireveljem kerdi Lucifer
ITt magyar0k vannak es nem kell vigyazni rajuk,ha vlaaki kiakar maszni a t0bbi ugyis visszarantja
Ez is 0lyan v0lt
Ausztraliaba kimenni es d0lg0Zni nem leanyal0m de aki elmenekul az valszeg meg is erdemli...Seh0l se varnak tartkar0kkal mindenert megkell kuzdeni de meglehet!
Nem gyul0lik az idegeneket csak elvarjak h0Gy ausztral0san viselkedj es ha ugyg0nd0ljak segitenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!