Lehetséges így kijutnom?
Ha a közeli családi barátok elintézik neked a munkavállalási engedélyt, és a zöld kártyát, ha a pontrendszer szerint jó vagy akkor mehetsz...
De miért nem kérdezed meg a közeli család barátokat?? végül is hozzájuk mennél..
Zöldkártya? :O Ausztrália? :O
Vagy én vagyok hülye va..., nem nem én vagyok hülye
gungasam nevű felhasználónak
Mivel a kérdező oda írta, hogy dolgozni menne ki, akkor bizony szüksége lesz munkavállalási engedélyre. Még akkor is ha rokon vagy közeli családi barátoknál dolgozna.
Nyaralni kimehet munkavállalási engedély nélkül is. De ha mint turista megy ki, és kint marad, majd dolgozik (feketén) és lebukik, nem fognak szórakozni vele.. Már haza sem engedik, csak a reptéri fogdába, és onnan amint van gép megy haza...
Érdemes nézni a Határsértők Ausztrália dokumentumfilmet.
Nem az a baj, hogy hazaküldenek, ha nincs engedélyed, hanem az, hogy ha lebuksz, vissza sem mehetsz.
A nagykövetségen érdeklődj a feltételekről. Fehér embert szívesen fogadnak. Nőket különösen - ellensúlyozandó a nagymértékű ázsiai bevándorlókat. Az európai nők pl. gond nélkül kapnak állampolgárságot is.
...gond nélkül kapnak állampolgárságot is...
Ami persze semmire se jó, kivéve, ha indulni szeretnél a választásokon. De ahhoz, hogy gyárat alapíts, termőföldet vásárolj, üzletet nyiss vagy csak egyszerűen munkát vállalj és ezekért majd ausztrál nyugdíjat kapj - ahhoz nem kell állampolgárság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!