Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Kiköltözés egy lakatlan szigetre?

Kiköltözés egy lakatlan szigetre?

Figyelt kérdés

Kiköltözni egy lakatlan szigetre?

Kinek lenne ahhoz kedve hogy kiköltözzünk egy lakatlan szigetre(20 fő)?

Valahova a maldív szigetekhez vagy esetleg polinézia felé.

500.000 ft/fő lenne a költség nagyon maximum.

Mert vetőmagot meg szerszámokat kéne venni.

Meg vagy 2 csónakot.Napi 2-3 órát kellene dolgozni hogy ne halljunk éhen se szomjan :D

(egy pár darab hordót is kell venni víz tárolásra)

Voltam már a trópusokon és azt kell hogy mondjam hogy ennél szebb környezet nincs a világon.

2013. márc. 12. 20:36
1 2
 11/12 csempéző vizipisztoy válasza:
Ezen a fiú-lány 50-50%-on elgondolkodtam. A nők kiszívnák a féfiak vérét, és mindig lenne konfliktus. Több nőnek kéne lennie mint féfinak. A nők elvannak egyedül is akár, de a féfiak a-a.
2013. márc. 30. 20:40
 12/12 Tropicay válasza:
Szia, én a saját csoport, amely szervezi az utazás egy lakatlan szigetre, és én keresek egy pár több ember több országban. Már gyakorlatilag létrehozott egy helyen, így hamarosan nem fogják megválasztani. Ha valaki hajlandó írni a facebook-on, hogy "My Beach".
2017. jan. 30. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!