Miért akar minenki Ausztráliába menni?
"Ausztrália az egyik leginkább idegengyűlölő ország"
Ez nem igaz, már csak azért sem, mert Ausztráliában mindenki bevándorló, vagy azok leszármazottai. Kivéve a kevés aboriginalt.
Csak azért is, válaszolok erre az igen alapvető kérdésre, mivel nekem is nagy álmom volt hogy ausztráliában élhessek, és most persze már innen is írok nektek :P
Szeretném ha végleg elmúlnának bennetek a tévhitek, mert az aki még nem volt kinnt és bármi hülyeséget ír (jó tudom, ide mindenki írhat de akkor is...) az inkább ne is írjon, írjon az aki nem csak a hasára üt, hanem tényeket mond mindenféle, kitalált dolgok helyett.
Szóval, néhány nem épp szerencsésnek mondható idézet:
"Ausztrália az egyik leginkább idegengyűlölő ország, ha beengednek, akkor is lenézetten, cigányként kell élned"
Gondolkozz: ha ausztráliában van , a legnehezebb bevándorlói pontrendszer, akkor hogy jutnak be oda cigányok? Másfelől, nem nem olyanok az ausztrál lakosok, mint édes kedves magyarországon, hogy na ez fekete, nem is ember , és annyi a cigány hogy az valami borzasztó.
"Idegengyűlölő" Hát, ausztráliában legalábbis ahol én élek, az emberek 10 a 23.-on szor kedvesebbek, mint magyarországon. Itt nem lopnak meg miközben várod a buszt,
Itt nem jönnek csoportokban kirabolni a cigányok stb.
Százszor kedvesebbek és segítőkészek.
"Lóf*szt akar, isten ments, hogy odamenjek! Még leesnék a Földről:D"
Hát, erre hirtelen annyit tudok mondani, hogy az emberi hülyeség határtalan :D
"Igazából mindenki Amerikába vagy Angliába akar menni. Ausztrália egy új dolog."
Az első része igaz, de az is csak azért mert mindenki látta a szex és new york-ot, és ott biztos olyan az élet amerikában, hát lóf*xt. Angliában meg mindenki hallja, hogy mennyi a fizu, és egyből oda megy, csak arról nem hallott még hogy anglia mostmár süllyed lefelé, mint a titanik...
És nem , ausztrália nem új dolog,én úgy 6 éves korom óta ide vágytam, de nem csalódtam egy csöppet sem benne.
Ha amerikába vagy angliába megyek, azthiszem, 1-2 nap és jöttem volna vissza.
Hát valahogy így.
A kérdésedre válaszolva kedves kérdező, pedig azért, mert jelenleg ausztrália a legjobb hely, hogyha itt akarod hagyni azt az országot, amit hazádnak nevezel, és itt messze messze jobb az életkörülmény mint bárhol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!