Mi a véleményetek erről, és ezek után kimennétek-e Ausztráliába, ha lenne rá lehetőség?
kedves kerdezo, ekkora badarsagot amiket te ebben a kerdesben osszehordtal....
ja en meg csatlakoznek a pecsi gyilkossaghoz is, ami egy hete tortent.
Igen van rengeteg muslim, es vannak gangek, ezek legtobbje lebanese, greek, italian es az aussie group. De ez mindenhol van. Attol is fugg milyen keruletben laksz. Pl Melbourne, south, south east, inner city az nagyon jo kozbiztonsagilag, a west mar nem annyira. North sem annyira jo. De ez is altalanositas mert a West reszen is vannak jo suburb-ok, mint ahogy a south east-nel is vannak borzalmasak. De ez ugyan olyan mint ha Bp-en a 8 keruletben laksz, vagy akar a 7, 9-ben. Ott sem biztonsagos.
Az h a muslimok kifejezetten noknek szegezik a kest es gyilkolnak, szerintem a baratnod halicunalt.
Ha most emiatt nem indulsz neki, amikor megteheted akkor nagyon butus kislany vagy.
En 11 es fel eve lakom Melbourneben es amit irtal se nem tapasztaltam se nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!