Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Mi a véleményetek erről, és...

Mi a véleményetek erről, és ezek után kimennétek-e Ausztráliába, ha lenne rá lehetőség?

Figyelt kérdés
Egy rokonom (nő) nemrég jött haza Ausztráliából, Adelaide-ből, ahová én is menni akartam....azaz szerettem volna....de amiket mondott, szabályosan rosszul lettem tőle (nem hazudik!). Ott a bűnözés legkeményebb formája van jelen, a sorozatgyilkosságok. A mellettük lévő kis erőben 9 fiatal nő holttestét találták meg most februárban, egy kupacban, 3 hét alatt ölték meg az összeset. És ez csak csepp a tengerben, naponta hallani eltűnt nőkről, gyerekekről és a sok megtalált hulláról. Az unokatesómat is megtámadták, hátulról késsel akarta leszúrni egy muszlim férfi fényes nappal! de ő még időben hátrafordult és látta a kést a felemelt kézben és a gyilkos rámeredő riadt, vad tekintetét, és elszaladt, nagyon gyorsan tud futni és ordított ahogy bírt, így megmenekült. Mire jöttek a rendőrök, a támadó már köddé vált, és ez a gyilkos is sorozatgyilkos volt, mert több embert leszúrtak már hátulról a környéken. Szomorú vagyok, mert kinn az életszínvonal sokkal magasabb és jól élhetsz, feltéve, ha túléled.....én is nő vagyok és fiatal, és eléggé be vagyok ....értitek....Az interneten is megnéztem most és tényleg cikkeznek számos elfogott sorozatgyilkosról és sok ezzel kapcsolatos felderítetlen bűncselekményről. Ha nem hallom egy megbízható embertől és nem olvasok utána, el se hittem volna! Ti kimennétek ezek után, mint nők, ha lenne rá lehetőség? Több rokonom, ismerősöm van kinn, munka is lenne, de félek. A férfiaknak persze könnyebb, mert főleg nőket és gyerekeket ölnek. Az unokatesóm (nő)is haza jött ezek miatt. A környezetében most csak magyarok laknak....
2012. ápr. 2. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

kedves kerdezo, ekkora badarsagot amiket te ebben a kerdesben osszehordtal....

ja en meg csatlakoznek a pecsi gyilkossaghoz is, ami egy hete tortent.

Igen van rengeteg muslim, es vannak gangek, ezek legtobbje lebanese, greek, italian es az aussie group. De ez mindenhol van. Attol is fugg milyen keruletben laksz. Pl Melbourne, south, south east, inner city az nagyon jo kozbiztonsagilag, a west mar nem annyira. North sem annyira jo. De ez is altalanositas mert a West reszen is vannak jo suburb-ok, mint ahogy a south east-nel is vannak borzalmasak. De ez ugyan olyan mint ha Bp-en a 8 keruletben laksz, vagy akar a 7, 9-ben. Ott sem biztonsagos.

Az h a muslimok kifejezetten noknek szegezik a kest es gyilkolnak, szerintem a baratnod halicunalt.

Ha most emiatt nem indulsz neki, amikor megteheted akkor nagyon butus kislany vagy.

En 11 es fel eve lakom Melbourneben es amit irtal se nem tapasztaltam se nem hallottam.

2012. júl. 16. 16:39
 12/14 Tamira63 válasza:
100%
En 16 eve elek Sydneyben es meg semmi problemam nem volt. Persze attol fugg, hogy honnet nezed. Ha a bevarosban akarod elni az eletedet es a barokban tolteni az idodet, sokkl tobb eselyed van belekeveredni valamibe. Ha a normalis mindennapi emberek eletet akarod elni, akkor a normalis mindennapi nyugalmat elvezheted.
2012. aug. 9. 01:05
 13/14 anonim válasza:
Koszonom az ilyenfajta butasagokat. En 55 eve elek itt ebben az orszagban es eddig nemtuydtam, hogy milyen veszelyes helyen laktam. Mostantol kezdve nem fogok az utcara jarni es mostantol kezdve csak pancerozott kocsin jarok majd. Biztos, hogy az iro akinek ilyen hirei vannak, valoban Ausztraliarol irt es nem egy Agatha Christie egy regi regenyet irta at modernizalva? Ajanlom, hogy mielott elhiszed az ilyenfajta hulyesegeket nezzd meg a Google statisztikait es irdd meg a rokonaidnak, hogy valami okosabb ideat hasznaljanak, ha nem akarjek hogy meglatogassad oket.
2012. szept. 18. 09:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Ausztrália nem csak ezekről híres.Hiszen gyönyörű vidék.Szerintem utazz ki és érezd jól magad.
2013. aug. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!