Miért nem akarnak többen Ausztráliába menni?
Mindig is csodálkoztam ,hogy alig vannak új kérdések ebben a témában.
Most pedig látom ,hogy valaki megkérdezte ,hogy miért akarnak ilyen sokan oda menni. Miért van az ,hogy az USA-ba vagy Angliába kb 10-20 szor annyian akarnak menni mint Ausztráliába?
Szerintem nagyon messze van.
Még ha külföldre is megy az ember dolgozni/élni, azért sokakban ott van az a gondolat, hogy ha valami miatt mégis haza kell utazni (pl. szülők, idős rokonok, váratlan események stb.), akkor Angliából, ill. Európából bárhonnan sokkal könnyebb, gyorsabb és olcsóbb is.
Illetve ha nem jön be a terved, akkor Ausztrália esetében sokkal nagyobbat bukhatsz anyagilag, már ha csak a repülőjegyet nézem, mint más országok esetében. (az USÁ-ba is sok városba olcsóbb a repülőjegy)
Nagyon messze van, csak a repjegy horribilis összeg.
De szerintem sokan szeretnének menni, de nagyon nehéz kijutni és inkább maradnak a realitás határain belül. Itt az Európai Unió, ahol korlátozások nélkül mozoghatsz, de még az USA-ba is könnyebb, olcsóbb, gyorsabb kijutni. Ausztráliába meg a magyarok 90%-nak gyakorlatilag lehetetlen, mert ha a tudása (szakma, nyelv) meg is van, olyan milliós tőkére van szükség, amivel nem sokan rendelkeznek, ha igen akkor is általában csak úgy ha felégetnek mindent maguk mögött, de ehhez meg nem sok embernek van bátorsága.
Nem tudom!!!!!! Elég sok elmebeteg muszlim sorozatgyilkos kaszál arrafelé,jobban, mint maga a Halál. Borzalmas állapotok vannak!
Nézd meg ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__ausztralia__2823732-mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!