Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Miért nem akarnak többen...

Miért nem akarnak többen Ausztráliába menni?

Figyelt kérdés

Mindig is csodálkoztam ,hogy alig vannak új kérdések ebben a témában.

Most pedig látom ,hogy valaki megkérdezte ,hogy miért akarnak ilyen sokan oda menni. Miért van az ,hogy az USA-ba vagy Angliába kb 10-20 szor annyian akarnak menni mint Ausztráliába?

2012. márc. 25. 11:57
1 2
 11/14 anonim válasza:
Bocsánat.Auszriára aszociáltam és nem Ausztráliára.Jógos az észrevétel.Am szorry
2012. ápr. 16. 10:36
 12/14 anonim válasza:
100%
En nem ugy tapasztalom mintha nem akarnanak az emberek Ausztraliaba kijutni.. viszont valoban nehezkes, idoigenyes es eleg koltseges. Lehet hogy nincs igazam, de szerintem az emberek java nem tud annyit Ausztraliarol mint peldaul Angliarol.. Anglia kozelebb van, es kezenfekvobb megoldasnak tunhet, mivel konnyebb kijutni. Szerintem ha az emberek tobbet tudnanak Ausztraliarol, akkor legalabb annyian szeretnenek ide kijutni mint peldaul az Allamokba vagy Angliaba. De mondom megegyszer, szerintem a felvetesed az aranyokat illetoen nem teljesen helyes.. :P
2012. ápr. 17. 16:32
 13/14 anonim válasza:
#5: Messze van,(ez igaz, beletart 26 oraba amig repulni kell) nincs ott semmi (csak 22 millio boldog ember es a vilag legjobb viszonyai) és úgy vigyáznak rá, mint a földi paradicsomra (mert vslobsn psrsdicsom). Az ilyen mindig gyanús. (Nekem az gyanus, hogy Te meg nem voltal itt soha. Remelem nem is leszel.
2012. szept. 18. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Mostanában mindenki csak shoppingolni akar még a nyaraláson is.Az a szomorú,hogy nem a csodaszép tájat látogatják.
2013. aug. 12. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!