Mi a véleményetek erről, és ezek után kimennétek-e Ausztráliába, ha lenne rá lehetőség?
Ez borzalmas hír! És még én is ki akartam menni Ausztráliába (Sydney-be).
Úgy tudom, Oroszországban is ezt csinálják, ezért sokan nem szívesen mennek ki. A svédországi Malmőben is ilyen muszlim támadások vannak, de ott úgy tudom, csak fenyegetik az arra járókat egy késsel, nem ölik meg őket.
Én éltem kint 6 hónapot.Ez alatt az idő alatt egyszer jártam úgy a barátaimmal,hogy egy bárban ültünk,és egy kis idő múlva teljesen ellepték a rendőrök.Mindenkit kikérdeztek,még engem is.A bár mellett leszúrtak egy fiatal lányt,és azért volt a razzia.Bár én nem voltam sem szem,sem fültanúja,nekem már csak a sok rendőr,az intézkedések tűntek fel.(el is kellett mennünk,mert bezárták a bárt.)
Azóta is rendszeresen nézem minden nap a tévében a zone reality csatornán "Bűnüldözés Ausztráliában" sorozat dokumentum filmet.(ha érdekel akkor nézd te is,így tudni fogod,hogy a rokon mennyire túlzott vagy sem.)
)én azért ragadtam le,mert néha látok olyan helyeket ahol én is jártam)
De abban van igazság,hogy magas a bűnözés ott.Ahogy Amerikában is megölnek minden órában 1 embert,ahogy Londonban is hetente 1 ember gyilkosság áldozata lesz.
Én nőként csak azért nem féltem,mert sosem mentem egyedül sehová,és a párom fekete öves..De ha ezen múlna a jövőm,és az lenne az álmom,hogy újra kint éljek,akkor beiratkozom valami önvédelmi sportra.Ausztráliában rengeteg ilyen lehetőség van.(bár én nem akarok vissza menni már)
39/N
Én Sydneybe lakok 50 éve. Mindennap elolvasom hireket, estén tv hireket nézem. Mit ivott a rokonod ? Itt, mint mindenhol vannak biztonsági problémák, de ritka a súlyos bünezés. Attol függ, részben hol jársz, hol szórakozol. Bemész a kocsmába Mo-n, attól függ ki/mi van ott, hány részeg..... Itt, mondanám civilizált az élet, modern fejlödött ország, ahol ritka a feszültség, a félelem. Vannak szegények, persze, de itt azt csinálod életeddel amit szeretnéd. Becsületes munka hoz magával szerencsét. Kormány nem lop mindent, mindenki (kivéve a benszülötteket) bevándorló, multi kultúra nagyon sikeres itt. Például Sydneybe mehetsz mindenféle vendéglöbe, magyar, Orosz, Olasz, Görög stb stb, szivesn fogadnak.
Ha könnyü életet keresel, mege kellene kérdezni magadtól, pontosan mit értek ezzel a vággyal - laza, boldog, probléma nélkül, gazdag ? Ilyen élet nem esik az ember ölébe sehol. Azt kapsz amit beteszel.
Bocsánat a amatör Magyar irásért, nem sokszor használom.........
Sok sikert, bárhova mennél !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!