Szeretném itthagyni az országot, és Ausztrália, illetve Új-Zéland és környékük felé gondolkodom. Van információtok ezekről a területekről, munka, iskola, bármilyen ügyben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 01:02
1/3 anonim válasza:
Ausztraliaban letelepedni nagyon nehez, ugy hallottam Uj Zelandon megnehezebb.
Itt a GYIKon mar sokan leirtak, h milyen pontrendszer van AU-ba. Egy ottani ismim is megerositette ezt. O mondta, h UZ meg szigorubb. Sot, azt is hallottam, h talan az USAba konnyebb.
Keress ra itt a regebbi kerdesekre!
2/3 anonim válasza:
Az USA-ba és Kanadába sem könnyű de lényegesen könnyebb mint Ausztrália és Új-Zéland , mivel ezekben az országokban nincsen zöldkártya lottó hanem csak pontrendszer és nem olyan közvetlenek mint USA és Kanada.
3/3 anonim válasza:
Én is olvasgattam erről és bejött egy oldal, nem emlékszem már melyik, ahol Ausztráliában élő magyarokkal lehet felvenni a kapcsolatot és segítenek a kitelepülőknek. Keresgélj, meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!