Milyen az Ausztrálok mentalitása? Hogyan élnek, milyen stílusban? Hogy néz ki egy átlagos napjuk? Stb. Továbbá miként viszonyulnak a külföldiekhez?
én éltem kint fél évet, elég sok negatív tapasztalatom van....
kisvárosban laktam Brisbane-től 400 km-re, az ottani ausztrálok buták, tuskók, műveletlenek, lenézik a külföldieket, másodrendű bevándorlónak tartanak, arrogánsak, és igénytelenek
legtöbbjük max az általános sulit végezte el, mivel a nagyvárosokat kivéve nem nagyon van közoktatás, pláne közép vagy felsőfokú, szakképzés se nagyon van, ezért a legtöbb olyan melót amihez szaktudás kell bevándorlók végzik, elsősorban ázsiaiak, a helyi tuskók meg marhát tartanak a farmjukon, vagy kamiont vezetnek
borzalmas, érthetetlen akcentusban beszélnek, nem érdekli semmi őket csak sör legyen meg az az idióta ausztrál foci a tv-ben...
nem szívesen élnék ott!
Az Istennek a legcsodalatosabb viragoskertje Ausztralia.Egy varosi azi,kedves segitokesz, a munkahelyen mindenki egyforma a fonokot a keresztneven hivod.. egy nagyon lezser nepseg nem csinal semmibol problemat, mindent humorosan fog fel, de a munkajat rendesen elvegzi.
A fenti valaszado egy videki tanyavilagban elt es amit irt az igaz.
Egy szamitogep technicai tanacsado napja; a megerkezes utan egy kave beszed a fonokkel ha mar bent van ha nics a tegnaprol fennmaradt problemakat tisztazod, ebed .. vagy lemesz a Pubba vagy a sajat kajadat eszed, visszavansorogsz stb 5 kor lelepsz, munka utan sport, tengerpart,,
Soha ne kerdezd ki mennyit keres ez tabu,a tobbi meg nemlenyeg.
Sok szerencset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!