Milyen Ausztráliában élni? Aki kint lakik, tapasztalatokat kérek, akár fényképeket. Imádom azt a kontinenst.
aki az előzőt kivinné engem is vihetne :D
1ébként énis imádom az egész kontinenst! Van rá esély hogy 1 év múlva kiköltözünk :) Régóta ez az álmom és most hogy lehet hogy valóra válik nem hiszem el...eddig nagyon szerettem volna kimenni de most egy kicsit elbizonytalanodtam.A barátaim is mondták hogy ne haggyam itt őket :( De mindenképpen el akarok menni mert annyira gyönyörű hely!esténként mindig azon gondolkozok ,hogy milyen jó lenne már ott ülni a tengerparton és nézni a naplementét...az emberek is sokkal kedvesebbek, nyitottabbak mint itthon.Lehet,hogy sok a pók meg a kígyó de nekem azt mondták akik ott élnek,hogy nem sűrűn találkoznak ilyenekkel.Mindenképpen ki szeretnék menni :))És amúgy nem tudom ismeritek-e Ausztrál Tom-ot de ha nem akkor nézzétek meg a videóit!!:D itt a link hozzá: [link]
Engem mindig felvidít :)
valószínűleg jövőre megyünk ki :D
Anyám levelezik egy ausztrállal aki tudott neki munkát szerezni és így hamarabb kijuthatunk.Először Brisbane-be megyünk de utána valószínűleg Adelaide-be fogunk költözni:)Alig várom már mert mindent látni akarok ott :)
Régen annak is örültem volna hogyha 2 hétre megyünk...most meg már majdnem ott vagyunk :D
Minden este azon gondolkozok milyen jó lenne már ott lenni:)
köszi mindent!!:)
Persze,írok majd ha kimegyünk mert végülis ez a kérdésed is hogy milyen kinnt élni :D
Ha esetleg úgy döntesz te is kimész majd lehet ,hogy tudunk segíteni...úgy értem ha véglegesen ki akarsz menni :)))
de először is mi jussunk ki...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!