Milyen Ausztráliában élni? Aki kint lakik, tapasztalatokat kérek, akár fényképeket. Imádom azt a kontinenst.
Én is imádom Ausztráliát, gondolkozom, hogy oda költözöm majd. (Bár örülhetek, ha itt sikerül egy albérletet találni, de ez most mindegy...)
Úgy tudom nagyon gyönyörű ott minden, vannak parkok különleges növények, és különleges állatok. Nagyon sokféle állatfaj él ott, tehát elég színes az egész.
Vannak hegységek is és vannak napos területek, viszont még síelni is lehet, szóval abszolút minden van, igen változatos. Nagyon szép hely lehet, szeretnék egyszer oda eljutni.
Ott született egy számomra nagyon fontos személy is, sőt kettő :) Csak egyikük a keleti oldalán a másik pedig lent délen, szóval jó messze egymástól.
Én csak a nagy pókoktól és ehhez hasonló állatoktól tartok, állítólag sok ott az ilyesmi.
Én googlen szoktam képeket nézegetni, vagy google earth-el nézem műholddal :)
Tegnap Tazmániában néztem valami benzinkutat és ajándékboltot a Wellington streeten :DDDDD
De jó volt olvasni amit írtatok!Sajnos én még sehol nem jártam külföldön :( De amikor a Tv-ben épp Ausztrália van,akkor könnybe lábad a szemem.Nagyon szép hely,persze szoktam én is képeket nézegetni,meg az Earth-on is,szóval tök szép hely.Szerintem a világ legszebb kontinense.Igen vannak különböző élőlények,de én elég bátor vagyok,nem félek semmitől :) Na ez most kicsit büszke volt,de biztos,hogy persze félnék,ha szembe kerülnék pl: egy tarantulával,vagy egy egy viperával.:D:P
Talán a következő életembe eljutok. :)
Szia,
en Ausztraliaban lakom, es gyonyoru hely. 9 eve jottem ki eloszor turistakent a rokonaim laknak itt es egybol magaval ragadott a hely, ugy h egy evre ra kikoltoztem. 8 eve lakom itt es imadom!!! emberek baratsagosak nagyon nyitottak es befogadoak, a kornyezet csodalatos, kiegyensulyozott elet, nincs aggodas panaszkodas, emberek pozitivak, ev tobbsegeben sut a nap, es meleg van. a tajak lenyugozoek, gyonyoruek, mintha a konyvebn nezed de a valosag tarul eled. en itt talaltam meg a parom aki ausztral es egy remek ember!! most varjuk az elso babankat.
ha erdekel kijutas lehetosege akar turistakent akar letelepedeskent irj privit es lehet h tudok segiteni. Meg ha gondolod kuldok kepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!