Voltatok már huzamosabb ideig Máltán? Kérek szépen tapasztalatokat!
Én éltem kint közel 1 évet, a bolti árak nagyjából megegyeznek az itthonival, valami picit drágább, valami picit olcsóbb, de jelentős differencia nincs.
A lakásbérlésről azért nem tudok túl sokat, mert mi a munkához kaptunk szállást és napi 3x étkezést, de mikor érdeklődtem ajánlottak nekem egy 40nm körüli lakást 250 euro + rezsiért (a rezsi szánalmas, mert ugye fűteni alapból nem kell) , ez szerintem korrekt, de mondom még egyszer, én csak ezzel az egy esettel találkoztam személyesen.
A buszjegyek árai például zónákra vannak osztva, ott sokszor jóval kevesebbet fizetsz, mint egy itthoni BKV-s utazásért.
Lehet venni olyan telefonkártyát, amivel ha itthoni vonalast hívsz nagyon olcsón tudsz beszélni, bár erre a skype talán jobb megoldás. Ha kinti mobilszámod van akkor a máltai számok hívása és az sms is nagyon olcsó, mobilról magyar számra küldött sms is viszonylag normális elfogadható áron van, azért nem írok pontos összegeket, mert 2 éve már itthon élek, nem tudom hogyan változott azóta.
Remélem tudtam segíteni, ha valami még érdekel szívesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!