Milyen esélyekkel indulnék Új-Zélandnak, vagy Ausztráliának?
Tiszteletem minden Olvasónak!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, Hogy mekkora esélyem van arra, hogy munkát találjak Új-Zélandon, vagy Ausztráliába mielőtt kimennék ezekkel a szakmákkal
-Szakács( elvégeztem egy tanfolyamot, emellet egy vendéglátóipari -és idegenforgalmi főiskolát) és ezeken a helyeket tudok elhelyezkedni:
Éttermi konyhafõnök (séf)
· Diétás szakács
· Étkezdei szakács
· Hajószakács
· Hidegkonyhai szakács
· Közétkeztetési szakács
és még van
-pincér
-masszőr
-ápoló
-babysitter végzettségem is
Emellett van egy középfokú angol nyelv vizsgám? És mennyivel nehezebb ott letelepedni, mint az Államokban?
Válaszotokat előre is köszönöm!
25/F
Itt nézelődj!
[link] - Legjobb ausztrál bevándorlási ügynök
Ausztráliában pontrendszer van, minél magasabb a végzettség, annál több pontot ér, és sok IGAZOLHATÓ szakmai tapasztalat kell.
új-zélandot nem ismerem.
Amerikai feleség-zöldkártya, könnyebb a kijutás szerintem.
És a Bertók Zoltán Úr, mit tudna tenni az érdekembe?
btw: Igen tudom hogy kell egy le telepesedési, meg vízum csak azt nem tudom hogyan kezdjek hozzá :S
Én úgy akarok kimenni, hogy itt M.O ban elkezdek keresni munkát, és már úgy megyek ki hogy jobb már lenne munka lehetőségem.
Ha nincs kint kapcsolatod, protekciód, akkor senki se fog így felvenni.
Gondolj bele, ha megüresedik pl egy szakács állás, nem fognak rád várni hónapokat, mire elintézed a vízumot, papírokat és kimész, mikor 1 nap alatt jelentkeznek 100-an, akik akár másnap tudnak kezdeni.
Ahogy írták, vízumot kell intézni, a neten megtalálod, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni.
A szakmáidon biztos nem fog múlni, ha kint vagy biztos találsz munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!