Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen esélyekkel vághat neki...

Milyen esélyekkel vághat neki Ausztráliának egy jó angoltudással rendelkező mérnök?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok hasonló kérdés felmerült már ezen a fórumon, de én kicsit konkrétabb dolgokra lennék kíváncsi. Két mérnöki diplomám van (villmérnök, geofizikus mérnök) és a olyan munkahelyen dolgozom, ahol mindkettőt gyakorlom. Tehát van tapasztalatom mindkettőben. Angolul elég jól beszélek, persze bele kell jönni. Valamennyi tőkém van, tehát nem nullával mennék ki (ha mennék). Aki kint él tudna pár szót írni arról, hogy milyen esélyekkel pályázhatnék letelepedési, munkavállalási stb engedélyekért?
2009. jún. 2. 21:19
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia!

Én ugyan nem élek kinn, de elég sokat tudok a témáról. Ezek szerint szakmai alapon szeretnél bevándorolni. Akkor ajánlom figyelmedbe ezt a honlapot: [link] Itt elég sok infót meg fogsz találni, és nyugodtan írhatsz a nagykövetségnek is, biztos, h válaszolni fognak. Illetve itt van még egy honlap, ahol nagyon sok minden van: [link] Ide is írhatsz e-mail-t, nagyon hamar és készségesen fognak válaszolni. Remélem tudtam segíteni és sok sikert a kiutazáshoz!

2009. jún. 8. 11:09
 2/2 anonim válasza:
0%
Ha elég vizet viszel magaddal, és bírod a gyaloglást, akkor egész jó esélyekkel. Ha odáig úszni akarsz, akkor neccesebb... :D
2010. márc. 23. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!