Üdv mindenkinek! Egy gyógyszerész milyen esélyekkel talál munkát az USA-ban?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 10:05
1/6 anonim válasza:
szerintem elég jó esélyeid lehetnek,főleg ha pl.a MASTER, Phd fokozatot is eléred,vagy ösztöndíjjal kimész kutatni...
szóval megéri.
2/6 anonim válasza:
Az USA-ban nem fogadják el az európai diplomát.azt honosíttatni kell,ami nem kis pénz,meg időbe is telik mire az előírt vizsgákat leteszed.Addig hollaksz és miből élsz ?Csak akkor menj,ha van már munkahelyed.,és honosíttathatod a diplomád.
3/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem, vannak az úgynevezett standard diplomák ilyenek az orvos a fogorvos és a gyógyszerész ezeket automatikusan elfogadják, egyik ismerősöm kint van az USA-ban és nem kellett semmilyen vizsgát tennie...
2009. júl. 26. 23:17
4/6 anonim válasza:
Ha nem csak elméletben kérdezted, hanem aktuális is, akkor szerintem kezdj el munkát keresgélni és kiderül :)
De az eredményről mindenképpen számolj majd be!!
Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne a dolog. Most akkor elfogadják a magyarországi gyógyszerész diplomát az USA-ban??
6/6 anonim válasza:
Vki írta, hogy orvos-fogorvos-gyógyszerész diplomát automatikusan elfogadnak az USA-ban, ez nem tudom mennyire igaz, én ezt úgy hallottam, hogy EURÓPÁBAN fogadják el automatikusan. A fogorvosiról (annak tanulok) szinte biztosan tudom pl hogy vmi 18 hónapos átképzésen kell résztvenned. Úgyhogy esélyes, hogy a gyógyszerésszel is van vmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!