Valaki adna pár tippet Dél-Afrikával kapcsolatosan?
Pár nap múlva utazom a Dél-Afrikai Köztársaságba egy ismerős családdal. Rengeteg mindennek utána olvastam a neten, de gondoltam rá kérdezek itt is. Szóval, aki élt/él/járt ott, ellátna valami tanáccsal? Tudom, hogy veszélyes hely, ezért szeretnék mindenről mindennél jobban tájékozódni.
Előre is köszi a segítséget!
Pár nappal indulás előtt ilyenről érdeklődni.........
Utikritika.hu ott olvasgass!
a nėger szót ne hasznâld ott, mert megėrtik es nem szeretik.
ėn nem tapasztaltam hogy annyira veszėlyes lenne. ėjszaka persze ne járkâlj azert egyedül.
kellemes csalodas volt,mert sokkal kwdvesebbek es türelmesek az emberek mint gondoltam volna.
Olaszliszka megvan? Na olyan! Hatalmas a rasszizmus a fehérek ellen, főleg mostanság a helyi földtörvények miatt!
Én nem mennék!
Voltam többször, én nagyon szeretem.
Minden attól függ, hova mèsz. Joburg belvàrosàban, Pretoria vagy Durban egyes negyedeiben nem kell màszkàlni. De pl Sandtonban, vagy Parkhurstben nyugodtan sètàlhatsz, este is. Cape Town, Kruger Park, illetve a rezervàtumok se veszélyesek különösebben, ha betartod a szabàlyokat.
Sokkal rosszabb a híre az orszàgnak, mint amilyen valójàban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!