Annyira, amennyire egy észak-afrikai muzulmán ország lehet az európai turistákkal szemben. Olvasd el a Konzuli Szolgálat marokkói beszámolóját, ott tartozkodó diplomaták hetente frissítik:
hetente, na persze, evtizedenkent, a magyar konzuli solgalat honlapja egy kalap xart sem er, paranoid, dezinformal es elavult
Marokko biztonsagosabb orszag mint magyarorszag.
2017. nov. 19. 21:17
3/8 A jó édes válasza:
Vannak veszélyes területek - de ha csak oda akarsz menni, ahol a legtöbb turista is jár, akkor a sima zsebeseken túl nem sok mindentől kell tartanod.
2017. nov. 19. 22:36
4/8 anonim válasza:
Marokkó nagyobb ország, mint Ukrajna, ha nem mész a nyugat-szaharai részekre, akkor a legkisebb atrocitásban sem lesz részed, max néha megpróbálnak lehúzni valamivel.
2017. nov. 19. 22:45
5/8 anonim válasza:
Én a helyedben mostanában nem mennék, nem az mintha normál politikai időszakban mennék oda... ez CSAK az én véleménem
2017. nov. 20. 16:33
6/8 anonim válasza:
@#5: Milyen politikai helyzet? Marokkó abszolút stabil ország, teljesen jó infrastruktúrával, régóta jól működő turizmussal, nulla terrorveszéllyel.
2017. nov. 21. 00:15
7/8 anonim válasza:
Magyar Külügyminisztérium:
"Felhívjuk az országba utazó turisták figyelmét, hogy 2016 elején több külföldiek ellen elkövetett, eseti jellegű fegyveres támadás történt, így a zsúfolt köztereken (turisztikai látványosságok környékén, bazárokban) kiemelt óvatossággal, lehetőleg csoportosan tartózkodjanak. Az esti, éjszakai órákban pedig kerüljék a sikátoros belvárosi utcákat, bazárokat (medinákat)."
Aki olvas francia napilapokat, azok értesülhettek a jelenlegi, európaiak elleni napi támadásokról is.
2017. nov. 22. 11:19
8/8 anonim válasza:
Szeptemberben voltam Marokkóban 3 hetet, engem semmi atrocitás nem ért. Teljesen biztonságos, nagyszerű ország! Én Casablanca-ban, Marrákes-ben, Agadir-ben és Rabat-on voltam. Csak ajánlani tudom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!