Komolyan azzal az indokkal utasították vissza Marokkó jelentkezését az Unióba, hogy nem európai ország?
Vagy azért más is állt emögött?
Nem értem, az Észak-afrikai országok miért ne lehetnének uniós tagok? Az ókor óta komoly kereskedelmi kapcsolataink vannak velük, földrajzilag se esnek tőlünk túl messze, szinte Európa még (ugye pont az Atlasz-hegységet tekintjük Európa határának).
"Nem értem, az Észak-afrikai országok miért ne lehetnének uniós tagok?"
Akkor veled komoly gondok vannak. Így van fogadjuk csak be Európa nyílt ellenségeit milliószámra, sőt még az országaikat is, akik a saját déli határaikat sem tudják megvédeni, mert ott özönlenek be Fekete Afrikából. Úgy hiányzik ez nekünk mint egy falat kenyér.
Egyébként a nevében is benne van: EURÓPAI unió tehát csak európai országok lehetnek tagok.
Egy: létezik Afrikai Unió Marokkó csatlakozzon azokhoz
kettö: Törökországot is fel akarják venni pedig csak kis része van Európában
A második pont Marokkó mellett szólt :D
jóindulatból vegyük fel egész Afrikát, aztán saját pénzen zárkóztassuk fel őket Európához, hiszen ez is egy cél: anyagi, kultirális szakadékok megszüntetése.
Így képzelted?
A lényeget már előttem leírták.
Remélem Marokkó az EB-n is indul a focicsapatával. HIszen mit számít már, hogy Európa Bajnokság? Lehet az USA nyeri meg.
Az Eurovíziós Dalfeszitválon is indulhatna, ha van jó énekes. Új színt vinne a fesztiválba.
Remélem, hogy a pénzük már most is euro, azért valamit mutassanak fel, ha már csatlakozni akarnak!
Na, hát ha az a cél, hogy hülyeségeket hordjunk össze, én állok elébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!