Barátnőm megismerkedett egy tunéziai férfival és szerelembe estek. Teljesen be van zsongva, ki szeretne költözni Tunéziába. Hogyan teheti meg és mire figyeljen? Féltem Őt.
Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 18:13
11/14 Afrika02 válasza:
Én az utolsó kérdezővel szeretném felvenni a kapcsolatot mert én is ilyen helyzetben vagyok!Írj kérlek!
12/14 anonim válasza:
Nekem is megírhatjátok üzenetben mi lett a sorsotok:) épp ismerkedek egy arab pasival
13/14 anonim válasza:
Ha még valaki nézi ezt, érdekelne kivel mi történt. Nem mai téma már.
14/14 anonim válasza:
Szia. Olvastam egy régebbi írást. Arab pasival ismerkedsz. Most vagyok ebbe helyzetbe én is. Írnal nekem ? Ki tudok utazni, de kérdés ott titokban együtt tudunk aludni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!