Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Tényleg ennyire veszélyes...

Tényleg ennyire veszélyes Tunézia?

Figyelt kérdés
Többen probálnak lebeszélni a nyaralásrol,mert nagy a fertőzés veszély,koszos,büdös.Ha tényleg ennyire tragikus akkor miért nyaralnak ott sokan?
2010. ápr. 8. 17:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Biztos máshol voltunk :-)
2010. máj. 27. 17:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tunézia nem csak tengerpart de azt,hogy még mi más azt a tunéziaiak se tudják. A tengert nézni és pancsolni benne arra tök alkalmas,van sivataga is az se rossz,ha jót fogszki.
2010. jún. 22. 19:45
 13/18 anonim válasza:
100%
dehogy koszos! világi jó hely, mindenképp érdemes elmenni oda! :)
2010. aug. 11. 16:03
 14/18 Petyaaa válasza:
100%
istenem rossz olvasni pár tudatlan kommentet :D Afrika leg "Europaiasodott" államáról beszélünk :D Irigyelnénk államkincstárát, és oltogatjuk? :D 2 szer jártam be bizonyos részeit eddig (szállás: Hammamet, Sousse) a sivatagi Berber lakta területen, valóban a nomád életmód furcsa és pár leszűkült belvárosi magyarnak csövesnek tünnek...mint látnivaló kihagyhatatlan az a rész is mellesleg (pl Angol beteg, star wars forgatási terület)Hotelek Európai mércével megegyezőek (3*ott is 3*,5*ott is 5*) Egyiptomot közbiztonsága, tisztasága, anyagi helyzete körözi az országnak :P, jah és gyerekek az erőszakosságot a medinában próbáljátzok már meg értelmezni --> arab üzleti mentalitás, nem bántani akar, és ha beszélnél angolul értenéd hogy közben viccekkel stb csalogat :P ha nem érdekel az áruja simán mész tovább mosolyogsz, ennyi... azzal viszont valóban vigyázni kell, hogy ne menj el vele a bazárban, mert elvisz keresztbe kasul és pénzért irányít vissza :D
2010. okt. 10. 17:24
 15/18 Petyaaa válasza:
100%
NE kérj jégkockát a piádba és ne igyál vizet! vagyis de ha gyomorkurára szándékozol menni :D Próbáld értelmezni e helyi mentalitást és aszerint nézni a dolgokat ("ha Rómában vagy tégy úgy mitn a Rómaiak") buta magyarból sok ezt nem érti ... elmegy és azt hiszi ugyan az a kaja, népszokás lesz ott is csak + tenger :D hát nem :P de imádni való!!!
2010. okt. 10. 17:29
 16/18 anonim válasza:
4%
Engem megerőszakolt egy teve!
2010. nov. 7. 11:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
2-szer voltam már Tunéziába!!! Eloszor egy ***hotelba voltunk de oszt áttettek egy ****hotelba mert ott volt már csak hely, úgyhogy jól jártunk!!!Ekkor súlyos szalmonela betegséggel tértem haza!!!De ez nem ok volt arra ,hogy pár év múlva megint vissza ne menjek!!!Ekkor már a csapból is ittam vizet és semmi bajom nem volt!!! Igaz , hogy mocskos, de a tengerpart gyonyoru és az arab világ nagyon megfogott!!! Megéri nagyon nagy élmény!!!
2010. dec. 19. 14:33
 18/18 anonim válasza:
nekem egyik kedvenc helyem lett :) gyönyörű, és nem mondanám hogy veszélyes. Az arabok nem erőszakosak, csak nyíltabbak , mint a magyar emberek. Tényleg próbálnak rádsózni az utcán ezt-azt, de ha nem foglalkozol vele, akkor békén hagy. A tengerpart is gyönyörű, maga a tenger pedig kellemesen meleg. Mi a ****Riadh Palmsba voltunk, és az elkövetkező években ugyanide szeretnék visszamenni :) nagyon megszerettem.
2011. júl. 19. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!