Melyik jobb? Tunézia vagy Egyiptom?
Nyaralás szempontjából érdekelne. Tavaly nyáron voltunk Egyiptomban, az fantasztikus volt, én sírtam, mikor el kellett jönnünk. A család nagy része már nem akar mégegyszer oda visszamenni, ezért most úgy tervezzük, hogy Tunéziába megyünk. Állítólag az ugyanolyan, mint Egyiptom. Én viszont csak Egyiptomba szeretnék menni, nekem az a csúcs.
Aki volt már Tunéziában, vagy esetleg mindkét helyen, és össze tudja hasonlítani, kérem írjon!
én a helyedben semmiképpen sem mennék egyikbe sem, mivel mind a kettőben zavargások vannak, és polgárháborúra hajazó hangulat.
Sokkal célszerűbb lenne közelebbi célpontot választani, mondjuk a horvát tengerpart, esetleg Ciprus, stb. Ezek is elég szépek (főleg utóbbi), és még háborús hangulat sincsen.
Egyiptom a világon a legtutibb, én szeptemberben voltam egy hetet Hurghadaban a tenger parton.
Én sem akartam aza jönni, és én is inkább ide mennék vissza, mint Tunéziába...
Részemről Egyiptom.
De én úgy döntöttem két éve, hogy amíg itt a Kárpát-medencében nem láttam a lélegzetelállítóan szép helyeket, addig nem megyek idegen földre.
2 éve voltunk a Mosoni Dunán evezni és olyan helyekre mentünk, hogy a már sok tengert, szigetet, óceánt és hegytetőt megjárt csapatnak tátva maradt a szája.
Idén irány Csíksomlyó! Már alig várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!