Melyik jobb? Tunézia vagy Egyiptom?
Nyaralás szempontjából érdekelne. Tavaly nyáron voltunk Egyiptomban, az fantasztikus volt, én sírtam, mikor el kellett jönnünk. A család nagy része már nem akar mégegyszer oda visszamenni, ezért most úgy tervezzük, hogy Tunéziába megyünk. Állítólag az ugyanolyan, mint Egyiptom. Én viszont csak Egyiptomba szeretnék menni, nekem az a csúcs.
Aki volt már Tunéziában, vagy esetleg mindkét helyen, és össze tudja hasonlítani, kérem írjon!
EZT ELOLVASNI: [link]
Egyiptomba nem ajánlom újra de Tunéziába szerintem lehet már.
Fokozott körültekintés mellett, újra biztonságosnak tekinthető a szervezett tengerparti üdülés a tunéziai Szúsza, Monasztír, El Kantaui és Hammámet városokban, valamint Tuniszban és annak közvetlen közelében, Gammart, Szidi Bu Szaid és Karthágó városokban - közölte a Külügyminisztérium.
Így ezek a területek a II-es (fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek) kategóriába kerülnek az utóbbi időszakban javuló helyi közbiztonsági helyzet alapján - tették hozzá.
Nem javasolt úti cél Tunézia dél-nyugati területe (Szidi Búzid, Maktar, Kaszerine, El-Kéf, Gafsza, Gábesz), továbbá Dzserba szigete, valamint a déli, sivatagos területek. Nem javasoltak a szállodán kívüli programok, valamint a belföldi egyéni utazások – olvasható a Külügyminisztérium közleményében.
Külön felhívták az utazók figyelmét arra, hogy a líbiai válság miatt hazatérésükre váró tömegek okozta kaotikus helyzetben a dzserbai repülőteret minden szervezett csoportnak el kell kerülnie.
Én Tunéziával vagyok pont igy, hogy most már mindent ehhez hasonlitok. Szuper volt remélem hogy pont oda még elmegyünk egyszer.
Djerba, Vincci Alkanthara Thalassa szálloda, szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!