Sharm el Sheikh, Hurghada vagy Soma bay? Melyik a legszebb? Melyik szállodában szálltatok meg?
Bármilyen hasznos információt szívesen veszek.:)
Már jártam Egyiptomban, jó pár évvel ezelőtt, Kariróban és a gízai piramisoknál is, de most tengerpartra szeretnénk menni.:)
Első hasznos információ: soha ne menj oda nyáron. Nem szép látvány a 42 fokban sz.rrá égett turista.
Menj ősszel, vagy télen.
Elvégre nincs annál jobb, mint decemberben a napsütötte testünkkel bosszantani a kollégákat. Mielőtt azt gondolod, micsoda cinikus ez az ember, én szoktam.
Második hasznos szabály: ne görcsölj a legszebben. Ez olyan, mint a Balaton. Kimész, eszel-iszol, felteszed a búvárszemüveget, és vigyorogsz a halacskákra, ők meg visszavigyorognak rád.
Ha nagyon nagyon szépet akarsz látni, úgyis elmész Rash Mohamedbe, amúgy meg égeted magad a napon.
Ilyen egyszerű Egyiptom.
Télen Egyiptomban is hideg van... Nem érdemes télen menni.
Én Sharmra szavazok. De Marsa Alamról én is csak jókat hallottam, ott még nem jártam. Sharmban a Sultan Gardenben voltunk, tudom ajánlani.
Nyugodtan mehetsz nyáron, télen pedig valóban nincs strandidő ott sem, szóval az felejtős.
Én Hurghadában és Sharmban voltam, a fő különbség számomra a part volt. Sharm inkább korallos, tönnnyire egy stégen kell besétálni, az elővilág nagyon szép, sznorizásra a legjobb.
Ha inkább a homokos, pancsolós partot preferálod, akkor inkább Hurghadára menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!