Vélemények a Prima Life Makadi Resortról Hurghadán? Jártatok már ott? Érdemes?
Csak ajánlani tudom! :) Ötödikén jöttem haza onnan, másodjára voltam ott, egyszerűen... fantasztikus! Ha teljes luxusra vágysz, kicsit csalódni fogsz, mert inkább visszafogottabb az egész szálloda, de az öt csillagot teljesen megéri. A személyzet szuperkedves, egytől-egyig, az étel pedig szinte már európainak mondható. Nem kell félni a betegségektől és a kosztól sem, mert egyiptomihoz képest nagyon szépen takarítanak a takarítófiúk. :D Az animátorok néha kissé tolakodóak tudnak lenni, de ha határozottan, bántó hangnem nélkül megmondod nekik, hogy nem röpizni/aerobicozni/dartsozni jöttél, megértik és nem hívnak többet. A szállodában egy kisebb diszkó üzemel, ami este 11-től éjjel 3-ig tart nyitva, olyankor kicsit hallani a dübörgést, de engem személy szerint egyáltalán nem zavart, annyira le voltam fáradva a sok sznorkelezéstől a nap végére, hogy csak bedőltem az ágyba, és már aludtam is. :)
Egyszóval, ha tökéletes kikapcsolódásra vágysz a Makadi öbölben, akkor CSAK ezt a szállodát válaszd! Nem fogsz csalódni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!