Kenya, Tanzánia, vagy Zambia?
Mennyit szántok rá?
Az biztos, hogy Zambia nem jobb a másik kettőnél, szafarizásra főleg nem, az a hátizsákos fiatal utazóknak ideális célország, apa-anya-gyerekek pénzköltős útjára inkább Tanzániát mondanám ideálisnak. Kenya is majdnem ugyanolyan jó, igen halvány különbségek vannak a két ország között, viszont Tanzánia mellett szól a Kilimandzsáró megléte és az, hogy Zanzibárhoz mérhető "kettes" számú attrakció nincs Kenyában.
Szia
Én Kenyát preferálom. De lényegi különbség nincs a két ország élővilága között. Kenyában jobb a közbiztonság, valamint nem kell attól félnetek, hogy Zanzibár felé menet elsüllyed a kompotok. Viszont most a szomáli polgárháború miatt előfordul megtorlás kenya nagyobb városaiban.
Nekem él kint ismerősöm Kenyában, ő azt mondja, hogy csak a média fújja fel a dolgokat, tragikus ami történt, de bármikor és bárhol előfordul.
Van benne valami, mégis talán a jelenlegi helyzetbe (bármennyire is odavagyok Kenyáért) Tanzánia jobb lenne, főleg ha gyerekekkel mentek.
3. vagyok Zambiát teljesen kihagytam a válaszomból bocsi. De oda nem mennék ha a másik két helyre is mehetek. Szép szép de tényleg nem családos nyaralásra való, se biztonság, se kialakítás, se látvány szempontjából. :)
Kenya és Tanzánia között döntenék. Mindneképp utána néznék helyi újságoknak is, hogy mit írnak a biztonságról stb. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!