Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Az öt észak-afrikai ország...

Az öt észak-afrikai ország közül melyik a legszebb és legjobb hely és miért?

Figyelt kérdés

febr. 16. 17:13
A kérdező szavazást indított:
Marokkó
Algéria
Tunézia
Líbia
Egyiptom
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Marokkó, nem tudom megmagyarázni csak tetszik. Nagyon el szeretnék oda egyszer jutni
febr. 16. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

# 1

Jártam ott, biztatlak..

febr. 16. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Számomra Egyiptom de csak azért mert elképesztő módon vonzódom a kultúrához. Egyébként nyilván vannak nagyon lepukkant részei. Kairó is borzasztó
tegnapelőtt 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Marokkóban és Egyiptomban jártam. Marokkó természeti szempontból nekem szebb és változatosabb, már csak az Atlasz-hg. miatt is. Egyiptom történelmileg egyértelmüen jelentösebb. Algéria és Tunézia (a hotel resortokon kívül) érdekes lehet.
tegnapelőtt 11:31
 5/5 anonim válasza:
Algéria. Bejártam. Touati Karen személye miatt is a kis országra szavaztam. Hosszú, fekete haja... 😍 Ami a lefőbb ok: Nővérem is ott boxol! Hosszú, fekete, hullámos haja van neki is.
tegnap 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!