Milyen vízum kell Algériában a letelepedéshez, és hol meg kitől tudom igényelni, és mikor? Az országba lépés előtt vagy után?

Kérdezd a nagykövetséget:
Algériai Demokratikus és Népi Köztársaság Nagykövetsége Budapest
Cím: Budapest, Zugligeti út 27, 1121
Telefonszám: (06 1) 392 0510
Gyanítom, hogy először csináltatsz egy túrista vízumot, azzal beutazol, utána meg az ottani idegenrendészeten elindítod a letelepedési kérelmet, és imádkozol, hogy az előbb meglegyen, mint ahogy lejár a másik.
És én Wikipédián azt olvastam, hogy Algériában az arab a hivatalos nyelv (meg amúgy én ezt tudom is), de a használt/beszélt nyelv az az algériai nyelv használata az arabnak, akkor ha nemzetközi arabul tudok (ami a hivatalos nyelv), akkor azt mindenki meg fogja érten ott Algériában (gyerek, felnőtt, fiatal, idős)?
Van egy hatékony Arab nyelviskola, ahol egész hamar (is) meg lehet tanulni arabul (a tanár egyedül csak veled foglalkozik), és ott a nemzetközi arabot tanítják. Pesten van ez a suli, és online is részt lehet venni az órán a tanár úgy is csak veled foglalkozik, tehát egyénileg tanít.
Meg még annyi, hogy most már az én korombeliek ugye nem követik a többnejűséget a mai világban, és szerelemből házasodnak ott is, és nem saját rokonnal?
27 éves lány vagyok.
Meg ugye nem kell becsomagolt fejjel mászkálnom az utcán?
Nyilván "OLYAN" ruhákat nem fogok fövenni (haspóló és társai) meg stb., mert olyan ruhákat már itt Magyarországon nem hordok. Max. ujjatlan trikóban vagyok, de az is ilyen normál pántos, és nem a spagetti pántos top meg az ejtett vállú, meg a pántnélküli. Alul meg eleve csak nadrágot hordok, és azt se testhez állót meg max. combközépig érőt akkor ha nagyon meleg van, annál rövidebbet soha. Még anyu sem tud olyanokba beleimádni, pedig már többszőr megpróbálta, de neki is megmondtam, hogy én nem egy plázacica vagyok, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!