Mi a velemenyetek Egyiptomrol, Hurghadarol. Holnap utan repulunk?
Érdemben nem sokat tudok segíteni, sógoromék voltak ott 2 éve.
Tevegeltek, búvárkodtak és voltak dzsip túrán, nagyon jól érezték magukat.
Jó nyaralást!
Ja, és amit érdemes tudni, hogy az ottani vízből ne igyatok (fontos figyelni a jégkockát is). A héjas gyümiket mossátok meg, és csak jól átfőtt/sült ételeket egyetek.
Első voltam
Nagyon klassz!
Mi többször nyaraltunk már ott (Sinbad Beach Resort/Hurghada)...
Javaslom, hogy vigyetek magatokkal magas faktorszámú naptejet (30-as vagy magasabb!!!) mert ott ez nem nagyon kapható vagy a 10-es is nagyon drága.
Iszonyú erős a napsütés, még a napernyő alatt is szénné lehet égni.
Vigyetek magatokkal torokfájásra való COLDREX szopogatótablettát, esetleg lázcsillapítót is, mert a légkonditól a legtöbben megfáznak, torokfájást kapnak (éjszakára vegyétek kisebbre a hőfokot, vagyis hogy ne legyen olyan nagyon hűs!)...
A hotelek ott többnyire komplett nyaralófaluk : minden van a falaikon belül, nem fogtok unatkozni! :D
Fantasztikus svédasztalok, ahol reggelitől vacsoráig rengeteg finomság van kitálalva, lehet enni a rosszullétig (nagyon finomak!).
A mi szállodánkban található a SINBAD tengeralattjáró, amivel kivisznek a tengerre és meg lehet nézni a tengeralatti világot : fantasztikus élmény!
Más szállodákból is be lehet fizetni erre a kirándulásra, érdeklődjetek a saját szállótok recepcióján.
Ha esetleg hasmenésetek lenne (majdnem mindenki elkapja) az sem tragédia : vegyetek a helyi drogériában ENTOCID-H tablettát (kb. 6 egyiptomi font)...
Ebből 4 óránként kell bevenni 2-2 szemet, 12-16 óra múlva teljesen elmúlik a hasmenés! :D
Hurghadan nem sok látnivaló van, esetleg ha bírjátok a hőséget, akkor legközelebb Luxor egy látnivaló...
Szoktak még a Sinai-hegyre szervezni kirándulást, ide vigyetek magatokkal kardigánt!
Nekem tetszett Egyiptom.
Az emberek kevésbé.
Nem vagyok rasszista de amikor az anyuka nyalta a fagyit a gyerek meg árúlta a cuccokat ( max 7 éves ) akkor kibuktam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!