Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Iskolai kirándulás Tunéziába....

Iskolai kirándulás Tunéziába. Megéri elmenni? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Annyira nem szimpatikus, ezért kérdezem a véleményeteket. Kb 350 euróba kerülne repülőjeggyel együtt 1 hétre. Az nem túl olcsó, hogy megfelelő legyen a szállás?
2010. máj. 15. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem egyáltalán nem olcsó. A mieink Görögországba szerveznek ilyen utat mindig. Engem is csábított néha, de mindig az iskola "menőjei" mentek, az ő hülyeségeikre meg sosem voltam kíváncsi. Ez az út busszal nálunk feleannyiba került mint a tiétek, és külön apartmanokban laktak, illetve a program is teljesen szabad volt. Lényegében kirakták őket egy hétre és önellátással azt csináltak amit akartak. Én sulival a fent említett okok miatt nem mennék, inkább családdal vagy csak barátokkal.
2010. máj. 15. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Tunéziába százezer forintért? :) Ne nevettessetek már. Fele árból öt csillagos szállodába all inclusive ellátással el tudsz menni, ha ügyesen fogod ki...
2010. máj. 15. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:

A fele arra jonnek ra azok a jarulekok amik miatt lesz 100 ft.

Amugy megeri, szerintem jol fogod magad erezni.

Vigyazz az ertekeidre!

Inkabb a pamut cuccokbol keszult ruhakat reszesitsed elonyben, mert ha a sirokko nevu meleg szeluk fuj, tok mindegy amugy hany fogk van, az ember meg akar halni tole.

A sullyhatarra figyeljetek a repulon, mert ott viszont parasztkodnak emiatt!!!

Amugy nagyon szep orszag, a formak kicsit ramenosek, kicsit eroszakosak, hogy vasarolj.

Nemtudom, hany evesek vagytok, de talan reszesitsetek elonyben inkabb a fix aras uzleteket, vagy eloszor tajekozodjatok ott az arakrol, es utana alkudjatok a bazarban, ha erre kinalkozik lehetoseg.

Csak asvanyvizet igyatok.

A tengerben a meduzakra vigyazzatok, gyakransajnos ugy neznek ki mintha barnahinarlenne, es nagyon meg tud csipni.

Esetleg vigyel magaddal vape stiftet, de ha van a parton viziment es valakit megcsip, neki szoljatok, naluk van ere kulon valami folyadek.

Sajnos a tengerben tunezianal reneteg a meduza valami aramlat miatt.

2010. máj. 15. 20:57
 4/7 anonim válasza:
29%

En oda nem mennèk!

Akaratos,pènzèhes vad nèpsèg!

2010. máj. 18. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Vad? haha azert Tunezia nem Szomalia bakter!

Egyaltalan voltal mar vagy csak hallottal valami okosat????

2010. máj. 18. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Én biztos elmennék, nem tudhatod lesz-e még lehetőséged elmenni, ráadásul iskolával biztonságos is.
2010. máj. 20. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Fene tudja, attól függ, emnnyire érdekel. Én voltam két éve ott (magánút) anyukámmal, hát ne tudd meg... Nyilván lesz veletek férfi kísérőtanár, de velünk nem volt senki (hímnemű), a turistarészen voltunk, szálloda szállodát ért, mégsem mertünk kimenni, úgy méregetett a lakosság, mintha meg akarnának nyúzni. A parton, hogy a helybeliek ne jöjjenek oda és lopják el a cuccot, három méterenként biztonsági őr állt, isteni volt úgy strandolni. Az étel ehetetlen volt, viszont a gépen udvariasak voltak...
2010. máj. 26. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!