Úgynéz ki hogy júniusban megyek Dubaiba, aki volt már ott mi a véleményetek rólla, mit érdemes megnézni?
*róla
amúgy még nem voltam, de nagyon szeretnék elmenni
Júniusban Dubaiba????????:O:O:O:O:O:O:O
hát igen kb 50 fok van akkor, oda olyankor senki nem ajánlja az utat,október és április közt a jó, habár áprilisban is már meleg van
na mindegy, de legalább nem ázol el:)
Történelmi belváros amit úgyis megnézel sztem,
Burj Dubai ( világ legmagasabb épülete)
Nagypálma ( a régi pálmaszigetre gondolok) az kötelező)
Kívülről a Burj Al Arab szálloda
a metró és az az út végig klassz ahol a piros metró megy végig ( a felszínen megy magasvasútként, úgyhogy mindent lehet róla látni)
The Dubai Mall
Mall of the Emirates
utóbbi kettő a világ két egyik legnagyobb plázája, hatalmas választékkal
Carrefour hypermarket van benne
és külö van Nike golf bolt meg teljesen külön adidas originals, már ezért érdemes elmenni.....
Dubai.. egy isteni hely!
Ide mindenképp elkell mennetek a gyerekekkel: [link]
[link] Burj Kahlifa. Ha ide mentek foglaljatok elötte helyet, mert nagy rá az igény.
Ha fürdeni akartok a tngerben, akkor szerintem a Jumeriah a legjobb mi is ott voltunk.
Kocsit is megéri bérelni hiszen kb. 100ft egy liter benzin. De szerintem a taxi jobb, ráadásul a taxisofőrök is nagyon jófejek. :)
Remélem tudtam segíteni
-szöllőzsír
-naptej
-napszemüveg mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!