Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Szerintetek mi lenne a reakció...

Szerintetek mi lenne a reakciójuk az Afrikai éhezőknek ha?

Figyelt kérdés
Fognák vagy 20 darab szalonnát és szétosztanám közöttük jó házilag készült disznóból és 50 száll kolbászt Természetesen ingyen tenném? (Amúgy télleg tervezem csak még nem jött el az ideje.)Eggyálltalán átengednek ennyi hússal a reptéren vagy kell valami külön dolog hozzá ?
2011. okt. 10. 18:14
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
De nekem elsősorban a hatalmas állatvilág és a szavannák jutnak eszembe Afrikáról. Nekem sem az éhezők, azt csak egy előző kommentre pötyögtem be. Szia.
2011. nov. 25. 23:42
 22/23 anonim válasza:
LOL, ez a nap poénja :D (most is szakadok a röhögéstől XD)
2012. jan. 2. 22:52
 23/23 anonim válasza:
És te mit szólnál ha megennék és még kérnének, te meg nem vittél csak ennyit és ezért megölnének téged? Amivel nem számolsz az az, hogy el sem tudod képzelni mennyire primitív egy népség, ott nincs közbiztonság sem mint nálunk. A férfiakat simán megölik, a nőket meg megerőszakolják. Ha szerencséd van és gazdagnak látnak, akkor esetleg élve megúszod, feltéve ha valaki hajlandó érted millió dollár körüli váltságdíjat fizetni. Kapizsgálod már?
2012. márc. 6. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!