Szerintetek mi lenne a reakciójuk az Afrikai éhezőknek ha?
Képzeld B.zdmeg a tollbamondásaim mind 5-ek és az interneten baromira nemizgat, hogy egy t-vel többet vagy kevesebbet irok. A kérdést mindenki érti és nem küldöm a szövegem nyelvtan versenyre.
Am többiek, akkor felkeresek majd egy szervezetet és adok nekik egy kisseb öszzeget vagy valamit amit szednek.
Kérdező, szerintem az Afrikai-Magyar Egyesületet, vagy az Afrikáért Alapítványt keresd meg, és kérdezd meg tőlük, hogy mit tudnál nekik segíteni.
Üdv: 29/L
Nem éheznek annyira az afrikaiak, a baj inkább az, hogy ugyanazt a szart eszik napi 3szor (kukoricaliszt vízzel megfőzve), amiben se tápanyag se vitamin, csak a gyomrukat telíti el. És még imádják is...
Szerencséjük, hogy mangó és papayafák növögetnek körülöttük, úgyhogy legalább gyümölcsöt esznek.
"Nem éheznek annyira az afrikaiak"
Igazad van, tényleg nem éheznek.
Én életem az egyik legszegényebb afrikai országban évekig, ápolónőként, és nagyon sok megdöbbentő dolgot láttam, de olyan képeket, amik ebben a videóban vannak, egyáltalán nem, persze csontsovány, éhező, legyengült, HIV pozitív, maláriás gyerekeket igen a klinikákon.
És azt sem tagadom, hogy több ilyen van, mint Magyarországon, de mégsem ez az általános.
Úgyhogy te csak tájékozódj ebből a csöppet sem manipulatív videóból, de engem nem fogsz meggyőzni.
Nem akartalak leminősíteni, csak nem szeretem, amikor az embereknek ez jut eszébe Afrikáról.
Biztos te is olvastál, hallottál róla, hogy az éhező gyerekek képeivel lehet a legjobban az emberek zsebébe nyúlni. Minden haszontalan segélyszervezet ezeket használja.
Én nem mondom, hogy nem létezik, és attól még, hogy kint éltem, nem láttam mindent.
De azt megtanultam, hogy -elsősorban- nem élelemre van szükségük az afrikaiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!